duminică, 20 martie 2011

CORESPONDENTA LA COMANDA DEDICATA

Pentru mine interconnected&network şi WorldWideWeb/www/Web-ul au fost şi sunt ca şi centura fotonică a lui James Van Allen care cu bio/frecvenţa Schuman mă fac să rezonez la informaţii, imagini, sunete şi amestecul dinamic al acestora sub forma de hipertext-uri, documente, articole, filme, videoclipuri sau pps.-uri; am avut/trăiesc clipe de FERICIRE (……… împlinire, bucurie, satisfacţie, mulţumire ……).
Devin generos şi având la dispoziţie poşta electronică m-am grăbit să ambalez în attaşament-urile e-mail-urilor  spre rude, prieteni, cunoscuţi aceste „produse” care m-au tulburat/mişcat/sensibilizat/emoţionat/înduioşat pe mine.
Eroarea fundamentală este cea universală: nu este „frumos” ceea ce e frumos, ci numai ceea ce îmi place mie; conjunctura/contextul, disponibilitatea psihică a momentului şi zestrea emoţională a fiecăruia fac ca o aceeaşi pasăre să fie pentru cineva un „papagal” sau pentru altcineva - o „cioară”.
Apare defazajul de TIMP şi SPAŢIU; una era un Tombe La Neige la liceu sub un tei sau castan înflorit şi cu totul altceva când eram la cimitir, burniţa şi îmi luam rămas bun de la mama mea.
Prieten/prieteni ……. ? Există aşa ceva ?!?
Aşa dar şi prin urmare …….. cine doreşte/vrea/îi place … „ne corespondăm la comandă dedicată” şi … valtz, căci dragostea şi iubirea, adică o faţetă a FERICIRII – nu se pot face/trăi decât în „doi” ………. evident/de ştiut că îmi plac hit-uri de Elton John şi Freddy/Freddie Mercury şi numai atât !