marți, 6 septembrie 2011

Google

de Carole Massey Reyner

Sunday, January 30, 2011; DNA of Human/Animal Is Being Changed ... as in the days of Noah.



Planurile sinistre ale Google referitoare la ADN
Lauren Moret a fost om de ştiinţă la Laboratorul Nuclear Lawrence Berkeley timp de 5 ani şi expert în geologie şi radiaţii internaţionale, deseori a lucrat la documentare pentru canalele History şi Discovery. Ea spune:
Moret: Aşa că ceea ce au făcut – Microsoft a fost înfiinţat din dorinţa de a exista un sistem de operare global  pe care Departamentul de Trezorerie al SUA: Guvernul avea acces la breşele de securitate, la toate computerele din toate colţurile lumii.
Reporter: Aşa este.
Moret: Apoi, guvernanţii au înfiinţat Google ca motor de căutare, şi haideţi să aruncăm o privire în culisele celor doi băieţi care se prespune că au dat startul la tot.
Reporter: Sergey Brin şi Larry Page..
Moret: Da. Sergey Brin s-a născut în Rusia, aşa că provine dintr-o familie de imigranţi. Dar ascultaţi asta: tatăl său a fost matematician şi a lucrat pentru Universitatea din Maryland, iar mama lui pentru NASA.
Reporter: N-am ştiut asta.
Moret: Şi acesta este locul exact unde Brin şi Page şi-au parcat avioanele private.
Reporter: Corect.
Moret: – la instalaţiile NASA. Da, chiar aşa. Larry Page este american. Părinţii lui au fost amândoi profesori de informatică la Michigan State University. Tatăl său a fost unul dintre cei mai buni experţi din SUA în Inteligenţă Artificială. Sergey Brin s-a căsătorit cu o americancă de origine poloneză pe nume Anne Wojcicki şi chiar în ziua căsătoriei, soţiei lui Brin i s-au oferit milioane de dolari la fuziunea capitalului.
Reporter: Da, a obţinut 20 de milioane de dolari pentru început.
Moret: Da.
Reporter: Staţi puţin. Lauren Moret este invitata noastră din această seară, de mult timp o prietenă bună a oamenilor. Peste tot în lume munca ei referitoare la cercetările de uraniu sărăcit nu cunoaşte graniţe şi nici nu are nevoie de prea multă introducere. Vorbim despre Google şi ADN şi control. Data viitoare când veţi auzi de funcţiile de căutare ale Google, ţineţi minte că degetele voastre fac mai mult decât doar să caute informaţii. Ajutaţi la crearea unui monstru în lume, este o fiară. Este de necrezut ceea ce se întâmplă.
Moret:. Da. Este de necrezut. Ceea ce doresc să subliniez este faptul că Google, Microsoft, Facebook
Reporter: Toate.
Moret: Da, şi toate celelalte reţele de socializare pe internet, Ebay, Skype, Google Mail, Yahoo Mail, PayPal – sunt de fapt aceeaşi entitate. Toate sunt integrate, cumpărate, vândute şi comercializate în întreaga lume. Toate sunt operaţiuni militare şi navale ale SUA. Acuma, cunosc un fizician care mi-a spus că aceşti guvernanţi urmăreau oameni în laborator folosind frecvenţa electromagnetică emisă de ADN-ul fiecărui individ. În alte cuvinte, orice fiinţă vie este o antenă care transmite şi primeşte informaţii. Noi suntem sisteme electrice iar ADN-ul în orice fiinţă vie are o frecvenţă şi un semnal care sunt unice. Şi asta folosesc ei, pe asta se concentrează şi cu aceste informaţii se luptă să ne ţină cu totul sub control.
Proiectul Genomului Uman ADN a fost îndeplinit la Laboratorul Naţional Lawrence Berkeley unde am făcut şi eu parte din echipa de management de proiect timp de 5 ani. Dar, Laboratorul Lawrence Livermore, Laboratorul Naţional Los Alamos – toate erau laboratoare de arme nucleare – au fost şi ele implicate. Aceasta înseamnă armata, pentru că laboratoarele de arme nucleare există pentru Pentagon iar Pentagonul există pentru companiile petroliere. Aşa că, Proiectul Genomului Uman a fost înfiinţat şi finanţat pentru a experimenta, cerceta şi descrie genomul uman.
Acuma, cum vor folosi guvernaţii toate aceste informaţii ? Ei bine, ceea ce ştim despre Google este că se fac examinări ADN din spaţiu. De asta se ocupă NASA şi Marina. NASA este condusă de Marină. Guvernanţii au urmărit şi identificat populaţii isolate – de exemplu, în Amazon – care nu au luat niciodată contact cu oamenii din Vest. Aceşti oameni izolaţi care încă îşi trăiesc viaţa în mod tradiţional ca vânători nu au văzut până acuma niciun om din Vest.
Şi asta nu este omenesc. Se fac şi examinări pe specii. Am urmărit acest procedeu timp de 2 ani şi am observat că multe specii noi sunt descoperite; se pare că sunt într-un sistem de coordinate. Astfel că, se fac examinări din spaţiu şi s-a ajuns până la Coasta de Vest a Americii de Sud şi până la Coasta de Est, iar acuma se fac cercetări în Asia de Sud-Est. Dacă urmăriţi ştirile, aproape o dată pe săptămână, apare un nou articol cu fotogragii despre speciile noi descoperite.
Aceasta este o parte din programul Agenda 21 a Naţiunilor Unite care are scopul de a identifica toate speciile şi de a face un inventar global complet al omului şi animalelor; ceea ce David Rockefeller a spus despre Agenda 21 este că: “ într-un final vom avea câte un cip pe fiecare persoană iar oamenilor li se va permite doar să scoată din sistem ceea ce au inserat. Dacă munciţi 12 ore pe zi, vi se va permite să luaţi 12 ore din sistem, dar nimic altceva.”
Reporter: Hmm.
Moret: Ce se petrece? Institutul J. Craig Ventor, acolo unde mi-aţi trimis articolul, are misiunea de a “falsifica noile forme de viaţă”. Şi aceşti oameni sunt deasemnea implicaţi în manipularea codului de calculator pe ADN. Ce înseamnă aceasta? Ei bine, Dr. Helen Wallace, de la Gene Watch, a spus în 2002: “Suntem în mare pericol” şi ea descrie această uriaşă bază de date AND prin breşe de securitate.
Reporter: Acuma, din punct de vedere sociologic, începe să se creze un sistem închis, pe care deja îl avem dar, ăsta este un mod diferit în care se face. Nu ştiu unde va duce totul dar este clar că este foarte înfricoşător, dacă înţelegi potenţialul de control aici.
Moret: Şi ceea ce fac guvernanţii este să folosească calculatoarele, medicina, tehnologia şi statul poliţienesc pentru a forma de fapt ceea ce o oligarhie ştiinţifică totalitaristă crează. Scopul lor este să obţină informaţii şi să le folosească în programe discriminatorii unde cei bogaţii au beneficii, iar cei săraci se izbesc negativ de aceste programe. Şi cea de-a doua parte a agendei este reprezentată de iniţiativele de depopulare.
Şi un bun exemplu despre această bio-piraterie… acuma, i-am luat un interviu Dr. Win Parker şi în timpul emisiunii în direct vorbea despre uraniul epuizat şi despre legătura nemaipomenită pe care o are cu AND-ul şi mitocondrie(n.tr – (Biol.) Organit citoplasmatic la plante şi animale alcătuit din proteine, lipide şi enzime care asigură celulei energia necesară) pentru că structurile de urnaniu şi fosfat au o relaţie de dragoste în întreg universal – şi aceasta înseamnă că atunci când oamenii sunt expuşi la particule de uranium din războaiele din Irak, Afganistan şi Iugoslavia – şi apropo, este aici în două săptămâni, în SUA, şi noi îl inhalăm în tot acest timp.
Reporter: Da, este aici tot timpul.
Moret: – acest urnaniu se lipeşte de AND-ul nostru şi de mitocondria noastră care asigură toată energia corpului.
Reporter: Cineva a luat decizia de a merge mai departe şi de a folosi uraniul împotriva oamenilor din Iugoslavia şi Irak ştiind foarte bine ce se poate întâmpla. Şi aceşti indivizi mi-ar plăcea să-i văd pedepsiţi, oricare ar fi aceştia.
Moret: Şi cum stăteam acolo şi-i descriam toate acestea Dr. Parker, vorbeam şi despre HAARP (n.tr – High Frequency Active Auroral Research Program este un program de cercetare asupra frecvenţelor aurorale active desfăşurat pe teritoriul  Statelor Unite, lângă localitatea GakonaAlaska) totul integrat în sistemul HAARP … Ştiam că Dr. Parker nu era numele său real. Ştiam că era un om de ştiinţă al CIA. Ştiam că a lucrat în perioade diferite pentru Guvernul SUA, pentru Departamentul Apărării, pentru Organizaţia Mondială a Sănătăţii şi pentru Naţiunile Unite; şi ştiam că era un microbiolog care studia întreg domeniul pentru a afătui guvernul. Şi am zis doar: „Dr. Parker care este aplicabilitatea acestei descoperiri şi anume că nano-particulele sunt emităţori? Şi, i s-a oprit brusc răsuflarea şi a spus: „Ei bine, aplicabilitatea este să reconstruim genomul uman.”
Reporter: Asta-i tot, nu ?
Moret: Da, asta-i tot.
Reporterul: Vor să creeze o nouă specie  – despre asta vorbesc.
Moret: Să creeze orice doresc. Să repete orice îşi doresc. Este vorba despre această bolnavă oligarhie ştiinţifică totalitaristă condusă de psihopaţi şi aceşti guvernanţi fac ceea ce vor.
Reporter: Până acuma n-a fost nimeni în preajmă să-i opreasscă.
Moret : Acuma, ce este emisia şi recepţia ce ne înconjoară? Dar despre telefoanele mobile?
Reporter: Hmm ….
Moret: În bandă de frecvenţă megahertz. Sunt doar câteva noţiuni abstracte ale căror titluri vi le voi citi. În 1996: lanţul unic şi lanţul dublu al AND-ului se rupe în celulele din creierul şobolanilor după expunerea acută la radiaţii electromagnetice de radio frecvenţă. (Şi au folosit frecvenţe de telefon mobil). Lanţurile de DNA se rup în celulele din creierul şobolanilor… şi se vorbeşte despre sterilitate, cancer şi despre alterarea comportamentului oamenilor. Şi scannerele de la aeroport fac acelaşi lucru.
Reporter: Nu mă uimeşte. Sunt totuşi surprins  se acordă foarte puţină atenţiei reţelei electrice. Te înconjoară pe tine şi pe toţi cei pe care-i cunoşti 24 de ori pe zi. Acasă, la serviciu, nu contează. Este ca şi cum ai avea instalaţie electrică în pereţi. Iar acesta-i serviciul electric de 60 de hertz pe care te poţi baza pentru a-ţi prepara bunătăţile şi care poate fi folosit pentru a îndeplini orice fel de servicii de telecomunicaţii pe care ţi le poţi imagina, dar şi alterări ale minţii şi comportamentului, în egală măsură.
Moret: Este foarte simplu să se facă asta pentru că noi suntem sisteme electrice şi transmitem şi primim la fel ca orice altă antenă.
Reporter: Noi suntem fiinţe electrice.
Moret: Aşa este. Şi multe au fost descrise în discursurile din anii 1930 pe care Bertrand Russell le-a ţinut la Oxford University. Şi doresc să citesc un paragraf:
Reporter: Da, avem trei minute aşa că trebuie să te grăbeşti.
Moret: Da. “Un guvern totalitarist cu o aplicaţie ştiinţifică poate face lucruri care nouă să ni se pară înfiorătoare. Naziştii eram mult mai ştiinţifici decât conducătorii actuali ai Rusiei şi erau mai înclinaţi spre atrocităţi. [Se spune că cei care au condus Rusia – nu ştiu cu ce adevăr – au folost prizioneri în lagărele de concentrare ca material pentru diferite tipuri de experimente, unele au dus la moarte după multă durere.] Dacă au supravieţuit, atunci probabil că se va ajunge la reproducere ştiinţifică. Orice naţiune care adoptă această practică – în cadrul unei generaţii – va beneficia de mari avantaje militare. “Sistemul, poate cineva să presupună, va fi cam aşa: cu excepţia poate a aristocraţiei guvernatoare, toţi, 5 % dintre bărbaţi şi 30 % dintre femei, vor fi sterilizaţi. Se aşteaptă ca 30 % dintre femei să îşi petrească anii de la 18-40 în reproducere pentru a asigura carne de tun (trupe de sacrificiu). Ca regulă, inseminarea aritificială va fi preferată în detrimentul metodei naturale. Cei nesterilizaţi, dacă doresc plăcerile dragostei, vor trebui să îşi găsească parteneri sterilizaţi.” În alte cuvinte Jeff …
Reporter : Hmm.
Moret : … mesajul lui Bertrand Russell este că alegerea reproductivă nu mai este demult o opţiune.
Reporter : Da.
Moret : Aşa că, de fapt, guvernanţii au bugete nelimintate, un corp ştiinţific nelimitat în universităţi pentru a face toată această cercetare, iar astăzi peste 50 % in banii alocaţi cercetării ştiinţifice în universităţi sunt de la Pentagon.
Minute din video
02:56 eBay vinde Skype unui grup de investitori privaţi. eBay are în plan vânzarea serviciului de voce Skype unui grup de investitori privaţi. The New York Times a publicat pe site-ul său citând persoane din companie. Afacerea ar putea fi anunţă joi cel mai devreme, a spus reporterul.
Se pare că mai multe grupuri de investitori sunt implicate în achiziţionare, inclusiv Andreessen Horowitz, Index Ventures şi Silver Lake Partners, a mai spus reporterul. Andreeseen Horowitz este condusă de partenerii Marc Andreeseen, co-fondatorul Netscape şi Ben Horowitz. Andreessen este deasemenea membru în bordul director al eBay.
3:19 Diagramă: Spectrul electromagnetic
3:25 Diagramă: Spectrul electromagnetic
3:33: A fost lansat noul centru naţional al genomului. Un nou centru naţional al genomului din Marea Britanie este deschis oficial astăzi 3 iulie de laureatul Premiului Nobel şi pionier al genomului profestorul Sir John Sulston şi de Lord-Lieutenant al Norfolk. Centrul Naţional al geomului va promova capacitatea Marii Britanii în genomică – ştiinţa înţelegerii geneticii organsimelor şi diferenţele genetice care există între indivizi.
6:46: Avertisment asupra genei “cardurilor de identitate”. Codul genetic complet al indivizilor va putea fi în curând scanat şi înregistrat pe un card mic, spune un om mare de ştiinţă. Dar, grupurile de presiune spun că aceste “carduri de identitate genetică” pot să ducă la discriminare fără prea multe beneficii în favoarea cetăţenilor. Sir Paul Nurse, director
6:55 ref. la articolul din “Science Magazine”: Cercetărorii sunt primii care leagă celula bacteriană de genomul sintetic
7:00 Site online art. Ref.: Om de ştiinţă acuzat că s-a jucat de-a Dumnezeu după ce a creat viaţă artificială dintr-un microb fabricat la întâmplare  – poate asta şterge umanitatea ? De Fiona Macre. Ultima revizuire: 3 iunie 2010. Oamenii de ştiinţă din zilele de astăzi s-au aliniat pentru a-şi expune temerile cu privire la genomul uman care a creat viaţă artificială în laborator. Într-un cuvânt, care i-a alarmat pe mulţi, biologul nonconformist şi antreprenorul miliardar Craig Venter a construit o celulă sintetică dintr-o rămăşită.
07:10: “Viaţa artificială” anunţată de oamenii de ştiinţă de Victoria Gill. Celula sintetică este identică cu “tipul sălbatic”. Oamenii de ştiinţă din SUA au reuşit să dezvolte prima celulă vie controlată în întregime de ADN-ul sintetic.
7:30 Ref. la GeneWatch UK.  GeneWatch UK este un grup non-profit de interes public şi cercetare politică. Noi investigăm modul în care ştiinţa genetică şi tehnologiile vor avea impact asupra mâncării noastre, sănătăţii, agriculturii, mediului înconjurător şi societăţii noastre. Aceste obiective şi principii explică de ce GeneWatch există şi ceea ce încercăm să obţinem.
8:10: “Bertrand Russel [ateist] a scris în 1952 în “impactul ştiinţei asupra societăţii” că: Dieta, injecţiile şi interdicţiile se vor amesteca de la o vârstă fragedă pentru a produce un fel de caracter şi credinţe pe care autorităţile le consideră de dorit, şi orice critică serioasă asupra acestor puteri în devenire va fi psihologic imposibil.
8:43: CNN Ştiri “Defecte la naştere în Fallujah”
8:56: Diagramă: Ce este uraniul sărăcit?
9:02: 2/19/06 Titlu de primă pagină din Times of London: “Radiaţiile din Marea Britanie cauzate de scuturile din Irak”
9:16: Titlu: Uraniu găsit în aprovizionările cu apă  potabilă din Kansas
Titlu: Oazele din deşertul Navajo conţin uraniu
9:27: www.apfn.org “Alertă uranium sărăcit”
9:40: Titlu: Creierul unui militar American prăjit de uranium
9:45: HAARP
10:16: Mai mult de 20 de microbiologi renumiţi au fost ucişi din 2002 încoace, cei mai mulţi în SUA şi Marea Britanie. Aproape toţi lucrau la dezvoltarea armelor biologice cu specific etnic (a se vedea Smart Dust, Roboflies). Din 2004 si continuarea.
10:27: În această carte din 1931 “Scientific Outlook”, Bertrand Russell scria: “Poate, prin intermediul injecţiilor, medicamentelor şi a altor chimicale, populaţiei i se va aplica tot ceea ce vor decide
10:41: În cartea lui Huxley “Minunata lume nouă”(1932), clasele de jos sunt expuse la o varietate de chimicale înainte de a se “naşte” pentru a le reduce inteligenţa şi înălţimea ca adulţi şi pentru a-i pregăti pentru rolul pe care-l vor îndeplini când vor creşte.
Ref. articol: http://davidrothscum.blogspot.com/2009/07/biochemical-manipulation-of-humanity.html  (legătura la articol)
10:53: Alcoolul este folosit, clasele de jos primesc mai puţin oxigen şi sunt expuse la raze X. clasele de jos sunt expuse de asemenea şi la anumiţi hormoni pentru a-i face infertili. 70% dintre femei sunt expuse în pântec la hormoni masculini şi transformate în aşa-zise “femei infertile” – femei sterilizate care au comportament masculinizat şi disfuncţii ovariene.
11:13: Articol care se referă la: Deteriorarea creierului prin telefonul mobil: Partea a doua
11:23: Fotografii cu telefoanele mobile electrice pe oameni
11:33: Referinţă la: telefoane mobil “distrug celulele de sânge”
-11:45: Creierul nostru este foarte vulnerabil la orice tehnologie care transmite unde ELF (n.tr – unde cu frecvenţă foarte joasă)  pentru că începe imediat să rezoneze la semnalul exterior printr-un efect de marcator de frecvenţă. Descoperirea experimentată de Puharich 7.83 Hz (rata de pulsare a pământului) a făcut o persoană să se simtă bine – şi a produs un comportament alterat.
10.80 Hz cauzează un comportament turbulent, iar 6.6 Hz duce la depresie. Puharich a făcut ca undele ELF să schimbe ARN şi ADN, să rupă legăturile de hidrogen şi să facă o persoană să aibă o vibraţie mai mare. Ref. HAARP articol la: http://www.haarp.net/mindcontrol.htm
12:02: Ref. la Scannerele de la aeroport
12:32: Ref. articole: Lista cu tortura şi hărţuirea electronică 2/26/09-12/24/09
14:18. Lawrence, Kansas, 11/28/08 articol. Elementul radioactiv de uranium a fost descoperit deasupra limitelor federale în rezervele de apă potabilă ale celor 9 comunităţi din Kanasas, spune Don Whittemore, un geochimist la Centrul de Cercetare Geologică din Kansas. Acuma, aceste comunităţi trebuie să găsească soluţii pentru a reduce nivelele de uraniu.
14:29: Ref. Google acuzată de bio-piraterie.