Loading...

sâmbătă, 25 iunie 2011

PREA PUTIN BOLNAV – PREA MULT SANATOS

Sunt disperat: sunt PREA PUŢIN BOLNAV – PREA MULT SĂNĂTOS

În lume şi la lume este „marfă de boală: cancer, SIDA, sifilis, leucemie
La mine - banale suferinţe fiziologice la organele ordinare: inimă, rinichi, articulaţii şi metabolism; ceva puţin mai „subţirel” – la cap şi minte: Morbus Alzheimer, deci o ştrengăreaţă demenţă şi un simpatic declin de logică şi judecată.
Ca orice fan Pasteur, pentru diversele dezechilibre ale structurii trupului am procedat alopat şi am dat cu flit de piramidon, antinevralgic şi algocalmin; evident că la autopsiile făcute unor incurabili, toate aceste buline chimice au fost încadrate în clasa arsenică a şoriceoaicei şi dulceţei pentru şobolani.
Am apelat şi la fitoterapie: tei, soc şi afine; afectiv, m-am dezechilibrat iremediabil de „au înnebunit salcâmii”, am rămas dezacordat în emoţii şi regrete „pe lângă plopii fără soţ” şi am băut amarul ceai de pelinul amintirilor cu florile albastre de NU MĂ UITA !
Am crezut şi încercat şi tratamente homeopate în ideea că „nu exista boli, ci doar bolnavi; bolnav de amintiri, prea puţină dragoste de iubire, otrăvit de viteza de scurgere a timpului …
După zicerea lui André Malraux Secolul XXI sau va fi religios, sau nu va mai fi defel şi 1989 când s-au înmulţit icoanele şi bisericile, m-am gândit oportunist să abordez holistic situaţia disperată în care mă aflam.
De fapt holism-ul înseamnă o concepţie care interpretează teza ireductibilităţii întregului la suma părţilor sale, socotind drept factor integrator al lumii - un principiu imaterial şi incognoscibil; după acelaşi André: Am învăţat că viaţa nu valorează nimic, dar nimic nu e mai de preţ ca viaţa sau „Fiecare om este un nebun. Dar ce este oare un destin omenesc, dacă nu o viaţă de eforturi pentru a uni acest nebun cu universul ...
Credinţa în acest principiu imaterial şi incognoscibil presupune din start nu încrederea în medic şi medicament ci se postulează că există o forţă vitală în fiecare pacient/bolnav/suferind şi ea, numai EA, este singura capabilă să ştie care este cauza bolii, în cât timp poate fi vindecată şi care este modalitatea prin care echilibrul/sănătatea se restabileşte.
Această abordare presupune şi foarte mult curaj, mai ales în contextul gândirii moderne materialiste şi specifice culturii tehnice a inginerilor. Trebuie să ai infinită răbdare ca să vezi „minunea”; eu nu am văzut-o încă şi explicaţia este simplă: „ÎNCĂ NU CRED DESTUL / SUFICIENT / TOTAL / NECONDIŢIONAT / PROFUND


Pragmatic şi sistematic medicina complementară cuprinde ca elemente componente în principal: terapii alternativa, specialişti în medicină complementară şi mijloace de tratament complementare.

 

Terapiile alternative se referă la:

Terapiile naturiste

Sunt un ansamblu de practici medicale care folosesc în mod nemijlocit remedii provenite direct din natură, îndeosebi: structuri fizice, radiaţii, energie şi psihicul uman.
Ele înglobează categorii cum sunt: fitoterapia (terapia cu ceaiuri, terapia cu plante aromate – aromoterapia, terapia cu uleiuri – oleoterapia, terapia cu muguri de plante – gemoterapia), apiterapia, mineraloterapia (argiloterapia, terapia cu cenuşă vegetală, terapia cu cărbune vegetal), terapia cu insecteentomoterapia, terapia cu lipitorihirudoterapia, zooterapia, terapia cu factori naturali (balneoterapia, talasoterapia, helioterapia, hidroterapia), dietoterapia (oligoterapia, dieta cu suplimente nutritive, alimentaţia macrobiotică, alimentaţia vegetariană, posturile), terapia radiantă (radioterapia, magnetoterapia, cristaloterapia), terapia energetică (acupunctura, moxibustia, auriculoterapia, scalpoterapia, bioenergoterapia, terapia prin biorezonanţă, cosmoenergoterapia) şi psihoterapia (hipnoterapia, sacroterapia, sofrologia, biofeedback-ul, vizualizarea, meditaţia).

 

Terapiile prin atingere

Ele definesc acele metode şi procedee de păstrare şi restabilire a sănătăţii prin manipulări terapeutice exercitate asupra corpului fizic uman.
Categorii principale: osteopatia, etiopatia, chiropractica, Reiki, masajul, reflexoterapia, haptonomia, Rolfingul, terapia Mézières, terapia Feldenkrais, terapia Alexander şi terapia Trager.

 

Terapiile prin mişcare

Sunt acele practici medicale care au ca principiu de bază în prevenirea şi combaterea bolilor utilizarea unor dinamici speciale ale corpului fizic uman sau animalier.
Categorii de bază: Yoga, tai chi chuan şi qi gong.

Şi acum câteva cuvinte despre MEDICINA DIGITALĂ; putem vorbi de un spaţiul-timp Minkowski biologic şi uman care are câte o cuantă din cele menţionate: alopat, homeopat, holostic şi evident nori şi zdrenţe de terapie energetică, radiantă şi psihoterapie.
În cele ce urmează:
1 – NU FAC RECLAMĂ LA TRATAMENTE, APARATE, FIRME, PERSOANE;

2 – AŞTEPT VOLUNTARI (bolnavi incurabili ca şi mine, care NU mai au, oricum, nimic de pierdut !) pentru experimente halucinante ca şi Philadelphia experiment:

§         http://skepdic.com/philadel.html;

§         http://www.straightdope.com/columns/read/523/did-the-u-s-navy-teleport-ships-in-the-philadelphia-experiment

 

3 - Voi ce intrati, lasati orice speranta ! DANTE ALIGHIERI, adică nu speraţi NIMIC – ci numai prelungiţi o aşteptare şi Vă minţiţi cu iluzii …
4 – Vezi NOTA din FINAL !


MIND SYNERGY

Este un dispozitiv de stimulare cerebrala bazat pe principii stiintifice solide. El actioneaza prin intermediul stimulilor luminosi si vizuali si este prevazut cu un microcontroler, memorie si programe proprii. Cele 51 de programe ale sale acopera intreaga gama de efecte si beneficii aduse de acest tip de stimulare cerebrala.
Din totalul informatiilor pe care le primeste creierul, aproximativ 95% sunt receptate pe cale vizuala. Din restul de 5 procente mai mult de doua treimi le constituie stimulii auditivi. Astfel, realizand o stimulare vizual-auditiva putem capta aproape intreaga atentie a creierului. Cel care s-a ocupat sistematic pentru prima data, in anii "50 de stimularea creierului prin intermediul semnalelor luminoase si sonore a fost doctorul Francis Lefebure. Numeroasele sale studii experimentale realizate pe loturi de studenti voluntari precum si pe mai mult de 200 de pacienti, au demonstrat ca in urma unor stimulari simple audiovizuale de acest gen (lumina si sunet alternant stanga/dreapta) apar efecte profund benefice care se mentin mai multe zile.
Intr-o singura sedinta cu Mind Synergy efectele cel mai des intalnite in cadrul studiilor si despre care ne-au relatat utilizatorii sunt:
§         o stare de relaxare spontana si profunda
§         vid mental, linistire completa a activitatii mentale
§         euforie, o bucurie coplesitoare fara obiect
§         modificarea perceptiei temporale si spatiale in timpul somnului (intrepatrunderea mai multor universuri)
§         disparitia in timpul sedintei a anumitor tulburari
§         aparitia unor idei noi, deosebite, a unor solutii foarte inspirate
§         un somn profund, regenerator.

Dupa mai multe sesiuni utilizatorii au relatat aparitia urmatoarelor rezultate:
§         amplificarea capacitatii de concentrare si memorare
§         stimularea creativitatii
§         cresterea volumului de informatii memorate
§         randament excelent la invatare accelerata
§         intrarea rapida si cu rezultate foarte bune in meditatie.
§         stimularea capacitatilor mentale latente precum telepatia, precognitia si clarviziunea
§         aparitia unor fenomene precum dedublarea astrala si visele constiente.
MIND SYNERGY este foarte usor si placut de utilizat. Asezat confortabil sau intins pe pat iti pui ochelarii speciali, castile si apesi butonul ‚pornit". In cateva minute vei intra intr-o stare de relaxare speciala, o stare modificata a constiintei numita transa.
Il poti folosi inainte de culcare (si oricand esti stresat sau obosit sau fara energie sau lenes) ... fara efort ... fara ani de exercitii speciale.
Tehnologiile Brain Machine sunt cele mai importante instrumente de dezvoltare umana la ora actuala. Ele ofera oportunitati noi pentru o calitate mult mai ridicata a vietii.MIND SYNERGY poate fi folosit atat pentru tratament, cercetare si dezvoltare personala, cat si pentru a-i ajuta pe altii prin terapie si stari de transa ghidata. Dispozitivul este prevazut cu o intrare audio pentru semnal extern. Astfel se poat suprapune peste semnalul aparatului muzica si o voce cu sugestii personalizate precis pentru ce doresti tu sa realizezi sau pentru ce problema vrei sa rezolvi.
Este folosit cu succes in mediile foarte solicitante, cu factor mare de stres - pentru relaxare si focalizare. Daca si in cazul tau stresul iti scade randamentul sau iti afecteaza sanatatea poti folosi cu succes aceasta tehnologie, chiar daca alte metode de management al stresului nu au functionat. Iata cateva exemple unde este folosit in prezent cu succes:in afaceri (PR, CEO, Manageri, Brokeri, etc),
§         pentru medici, controlori de trafic si alti specialisti care lucreaza in ture de noapte si isi deregleaza bioritmurile,
§         pentru cei care lucreaza cu computere, IT si alte profesii care solicita creierul constant intr-un singur mod creand dezechilibre (boli profesionale "noi"),
§         in terapie (psihoterapie dar si pentru regenerarea unor functii ale creierului),
§         eliminarea instantanee a stresului, relaxare profunda si reincarcarea "bateriilor",
§         vindecarea insomiei si redobandirea somnului profund regenerator,
§         in cercetare (universitati, laboratoare si in cadrul armatei),
§         pentru studenti si dezvoltare personala (atat pentru a invata mai repede si mai bine, cat si pentru o gandire creativa, holista, geniala),
§         pentru dezvoltare spirituala accelerata (meditatii profunde, vise lucide si proiectii astrale, intuitie si telepatie, vedere astrala), etc.


BIOSYNERGY
Inverseaza procesul de imbatranire si regenereaza-ti celulele prin actionarea la nivelul ADN-ului si acumularea aurului in corp
Energia subtila binefacatoare a metalelor ... in corpul tau !
In organismul nostru exista, daca este perfect echilibrat, toate vibratiile metalelor. Aceste metale constituie materializarea unor energii subtile care sunt in legatura cu Sistemul Planetar. În ocultism, se vorbeste de asa-numitele metale planetare care reprezinta condensarea energiilor celor sapte planete principale (incluzând aici si Soarele) în sfera terestra. Astfel, planetei Saturn ii corespunde plumbul, lui Jupiter staniul, lui Marte fierul, Soarelui aurul, lui Venus cuprul, mercurul planetei Mercur, iar Lunii îi corespunde argintul. Corpul nostru are nevoie de fiecare dintre aceste energii pentru a fi sanatos. Aceste metale care se regasesc in corpul uman au o structura diferita (organica) fata de cele obtinute prin extractie din diverse minereuri.
Imbogateste-ti resursele de aur !
Fiecare metal isi gaseste corespondent in functia fiziologica a unui organ, insa conform traditiiilor antice, daca in corp exista o cantitate suficienta de aur, atunci se vor armoniza si restul metalelor deoarece ele sunt obtinute din aur prin impurificare (conform traditiei alchimice). Viata sistemului circulator, sursa centrala a vietii, isi primeste impulsurile sale prin intermediul energiilor vehiculate de aur.
Cercetarile recente au pus în evidenta faptul ca aurul actioneaza si stimuleaza în principal la nivelul capului, mai exact, la nivelul glandelor pineala si hipofiza, glande care controleaza intregul sistem glandular. Aurul este purtatorul energiei solare, iar aceasta constituie sursa originara a luminii si caldurii si astfel este chiar sursa vietii. Prezenta aurului in corpul uman, bineinteles în cantitati infinitezimale (astfel incat, dintr-un anumit punct de vedere, putem spune ca doar vibratia sa subtila este cea care se manifesta cel mai mult) influenteaza cresterea si diviziunea celulara, normalizeaza viteza de sedimentare, franeaza coagularea sangelui, mobilizeaza sistemul reticulo-endotelial, favorizeaza oxidarea, stimuleaza principiul adreno-corticotrop (ACTH) si coordoneaza actiunile sistemului neurovegetativ.
Astfel, este lesne de inteles de ce inversarea procesului de imbatranire (si nu numai) devine posibila cand stimulezi organismul sa amplifice vibratiile subtile ale aurului. Concret, iata cum se traduc proprietatile aurului pentru sanatatea ta:
§         Sistemul tau imunitar este mult mai puternic
§         Procesele digestive se desfasoara armonios
§         Ai o circulatie sangvina activa
§         Muschii tai capata mai multa vigoare, la fel si pielea ta
§         Ai oase si articulatii sanatoase
§         Iti sunt regenerate celulele la nivelul intregului corp
§         Simturile iti intineresc (vazul, auzul, etc.)
§         Traiesti o stare intensa de optimism, bucurie, generozitate si mai ales entuziasm
§         Ai un puls normal, adica o viata normala
Acum poti simti si vedea efectele intineritoare ale aurului cu ajutorul dispozitivului BIOSYNERGY, folosindu-l minim 30 de minute (maxim – cat vrei) pe zi. Pentru acumularea unei cantitati suficiente de aur in corp (detectabila) este nevoie de 30 de zile si efectele devin evidente. Adevarul este ca tu nu trebuie sa faci absolut nimic! Fie ca lucrezi, fie ca privesti la televizor, fie ca dormi, Biosynergy este la fel de usor de utilizat. Iti pui bratarile cu care este prevazut (una la mana, una la picior) si iti continui relaxat actitivitatile sau somnul. Este un dispozitiv pe care il poti folosi oriunde, chiar si in natura pentru ca nu necesita incarcare electrica, folosind si amplificand propriile vibratii ale corpului.
BIOSYNERGY stimuleaza producerea aurului in corp !!!
BIOSYNERGY contine solutie coloidala de aur, iar aceasta este sursa producerii rezonantei prin intermediul careia dispozitivul transmite informatii foarte subtile la nivelul ADN-ului. Ceea ce se intampla de fapt este stimularea anumitei secvente deja existente in ADN-ul tau, stimulare care declanseaza sinteza si acumularea de aur in corp. Nu este vorba despre un transfer de substanta, eliminandu-se astfel riscul toxicitatii, ci de stimularea capacitatii corpului de a-si produce singur aur organic prin intermediul vibratiilor subtile ale acestui metal existent in BIOSYNERGY. Este produsa doar cantitatea de care are nevoie organismul pentru a se regenera treptat.
Mediumul Edgar Cayce a revelat puterile tamaduitoare ale biobateriei (Biosynergy)
Actiunile magice asupra sanatatii ale dispozitivului Biosynergy (biobaterie) au fost revelate pentru prima data de catra Edgar Cayce, medium si vindecator american, care a pus la loc de cinste biobateria si a recomandat-o in peste 115 boli. Asa cum o descrie Cayce este extraordinara pentru refacerea organismului si ar trebui folosita de toata lumea”.
Cayce a denumit energia acumulata de acest dispozitiv energie „eteronica”. Iata cum descrie Cayce in lecturile sale principiul de functionare al biobateriei: „Aparatul lucreaza ca un magnet generator – la fiecare conexiune a sa cu corpul fizic se genereaza un flux energetic subtil care vibreaza pe frecventa de vibratie a corpului insusi [...] (este vorba despre) un magnet care acumuleaza energie.”
Boli dintre cele mai grave AMELIORATE si chiar VINDECATE cu Biosynergy
Modelul BIOSYNERGY respecta intocmai principiile si modul de compunere a biobateriei propuse de Edgar Cayce. Dupa cum concluzioneaza si acesta, folosirea biobateriei a dus in foarte multe cazuri la ameliorarea si chiar vindecarea unor boli grave precum:
§         Alzheimer,
§         mongolism,
§         artrita,
§         cancer,
§         tumori ale creierului,
§         anumite forme de paralizie,
§         handicapuri mentale,
§         dementa, dar si la dezvoltarea unor calitati mentale si fizice precum: amplificarea memoriei, atentie si concentrare marita, somn profund regenerator, amplificarea (sau recapatarea) potentei chiar si la varste avansate, vise lucide, linistirea si controlul mintii, aprofundarea practicilor meditative.


MIND BOOSTER
Poate ca nu exista nimic mai misterios si mai magic decat modul in care actioneaza si functioneaza radionica. Termenul a aparut pentru prima data pe la inceputul secolului trecut si desemna capacitatea de a transmite anumite influente la distanta. Primele dispozitive radionice realizate erau folosite in vindecari, iar influenta se transmitea asupra unei fotografii sau probe biologice ale subiectului, fara ca acesta sa fie de fata.
Daca ar fi sa definim termenul de radionica poate cea mai buna alegere ar fi sa spunem ca ea reprezinta Stiinta rezonantei. Este un termen generic si care poate ca nu explica pentru cei mai multi oameni implicatiile acestei definitii. Cautam sa ne explicam lucrurile noi prin ceea ce cunoastem, dar radionica este complet diferita de tot ceea ce am invatat in scoala. Ea presupune pe langa interactiunea intre doua sisteme o a treia variabila care este factorul uman, mentalul operatorului care actioneaza. Poate din acest punct de vedere radionica este si un mijloc de transformare personala dar si cea mai ampla si mai inalta stiinta care poate exista.
Radionica inseamna nu doar a vedea legaturile dintre lucruri si fenomene ci de asemenea ofera modalitatea practica de a crea legaturi (de a pune in rezonanta) oricare doua lucruri sau fenomene. Desi termenul de rezonanta este intalnit frecvent in cultura occidentala el nu este un fenomen banal ci este chiar principiul care sta la baza intregii manifestari. Rezonanta este de fapt fenomenul de suprapunere a frecventelor a doua sisteme, si este punctuala. Chiar daca ne apropiem de frecventa de oscilatie a unui sistem, fenomenele sunt masurabile la rezonanta insa apare un hiatus, dupa cum se vede si din desenul de mai jos la rezonanta energia este infinita.
Radionica se ocupa deci de acest moment si de acest fenomen de salt care apare doar la rezonanta. In afara rezonantei lucrurile sunt finite si masurabile la rezonanta insa apare infinitul.
Un sistem radionic cuprinde trei elemente:
1.        sursa de la care se emite influenta (denumita martor)
2.        tinta sa destinatia catre care se indreapta actiunea (denumita amprenta)
3.        dispozitivul radionic.
Este evident ca un astfel de dispozitiv pare mai mult magie decat stiinta. Realitatea este ca totul in manifestare este magie, unele lucruri par insa atat de obisnuite incat e greu sa mai vedem magia lor. Din moment ce telul pe care si-l propune radionica este atingerea hiatusului care scoate fenomenele din sfera masurabilului este clar ca intervine in sistem o a patra marime care nu este atat de evidenta dar care este esentiala, aceasta variabila este de fapt mentalul operatorului.
Putem spune ca, din aceasta perspectiva, intreaga manifestare este radionica, de la cele mai grandioase fenomene pana la cele mai marunte lucruri pentru ca totul este rezonanta. De exemplu intr-un sistem solar influentele sorilor sunt simtite pe planete datorita unui amplificator radionic care este chiar atmosfera planetei respective (atmosfera unei planete se comporta ca o lentila, unul dintre cele mai puternice amplificatoare radionice, amplificand foarte mult influentele primite de la soare si de la stele). Victor Schauberger, una dintre cele mai stralucite minti ale secolului trecut afirma: Soarele nu este fierbinte, stelele nu sunt stralucitoare, ele doar trezesc o anumita energie in sfera pamantului. Odata cu zborurile cosmice si misiunile care au aselenizat pe luna a fost inregistrat un fragment foarte ciudat din conversatiile astronautilor: acum ca ne-am apropiat de luna se vad din nou stelele.
Daca soarele ar fi fierbinte pe masura ce ne apropiem de el, si deci cu cat ne-am ridica mai sus in atmosfera ar fi din ce in ce mai cald, ori se stie ca lucrurile stau cu totul altfel iar in spatiul interplanetar temperatura este aproape de 0 K, adica zero absolut. Din acest unghi scrierile lui Jakob Lorber care afirma ca pe soare exista viata, capata cu adevarat semnificatie.
Ceea ce percepem noi pe pamant nu este de fapt soarele ci influenta sa amplificata de dispozitivul radionic constituit din atmosfera pamantului.
Similar, orice fenomen in univers se manifesta ca un proces radionic pentru ca totul este rezonanta. Feng shui este termenul chinezesc pentru studiul influentelor spatiului asupra celor care locuiesc in el. Practic este vorba despre acordurile radionice pe care o casa le stabileste pentru cei care locuiesc acolo.
La modul esential fiecare fenomen sau lucru poate fi reprezentat ca o matrice numerica (numerele sunt forma cea mai abstracta prin care poate fi reprezentat un fenomen). Acordul consta deci in stabilirea unei combinatii numerice care sa lege cele doua matrici, martorul si amprenta.
Acest acord nu poate fi gasit decat printr-o raportare interioara cu ajutorul uni dispozitiv gen pendul. Exista un strat foarte profund al subconstientului nostru, denumit stiintific memoria de lunga durata si care de fapt este chiar Sinele, despre care savantii spun ca are atribute biblice: omniprezenta, omnipotenta, omniscienta, infinita, practic este vorba despre acea scanteie divina prezenta in orice aspect al manifestarii, dupa cum spun misticii. Aceasta memorie profunda raspunde la toate intrebarile pe care i le punem iar raspunsurile apar cel mai evident sub forma unor fine miscari musculare. Pe acest principiu functioneaza toate dispozitivele radiestezice, punem o intrebare si drept raspuns apre un val de miscari musculare care pun in miscare pendulul sau ansele. Orice dispozitiv radionic contine un element de acord gen pendul, doar ca este vorba de un sistem mult mai simplu, mai eficient si mai usor de folosit. Practic orice operator poate invata sa faca acordul cam intr-o saptamana cel mult..
Este evident ca un dispozitiv radionic functioneaza pe cu totul alte principii decat cele la care se refera fizica clasica si presupune o implicare mentala a operatorului.
Un dispozitiv radionic  trebuie sa aiba o mare flexibilitate pentru a permite materializarea unei game cat mai largi de intentii cu alte cuvinte sa aiba o sfera de aplicatii cat mai larga. Practic putem spune ca, cu cat un aparat radionic este mai performant cu atat paleta aplicatiilor sale este mai larga.
In realitate, lucrurile sunt mai simple decat par la prima vedere. Avem o minte care poate produce tot ceea ce visam: sanatate, prosperitate, armonie etc. Experimentele facute in laboratoarele Marinei americane au pus in evidenta ca daca o persoana se focalizeaza suficient de mult timp asupra unui singur gand, acesta se materializeaza. Din nefericire, mintea umana sare incontinuu de la o idee la alta, neputand sa focalizeze suficient de mult timp o singura idee.
De exemplu, cineva si-ar dori sa fie prosper, dar in realitate acest gand dureaza fractiuni de secunda. De regula, engramele (schemele mentale care lucreaza subconstient, formate prin educatie, anturaj, evenimentele cu care am venit in contact de-a lungul vietii etc.) se impun ca idei ce trebuie materializate. Dar engramele spun: banii sunt "ochiul dracului", banii se castiga doar cu sudoarea fruntii, a avea bani nu este moral etc. Aceste idei subconstiente functioneaza permanent si sunt mult mai puternice decat ideea pe care am vrea sa o manifestam. Amalgamul de idei creeaza in minte un semnal mixt, iar directia imprimata este de multe ori in sensul opus directiei pe care am vrea sa evoluam.
Radionica are capacitatea de a crea o legatura externa, ca o sinapsa, care mentine permanent in subconstientul nostru ideea pe care vrem sa o manifestam. De exemplu, sa presupunem ca cineva are o problema cu ficatul si, ca urmare, are o afectiune in zona respectiva. Persoana in cauza focalizeaza si face acordul aparatului asupra ideii de sanatate la nivelul ficatului. Acest acord trebuie refacut cel putin o data pe zi. Trec doua-trei zile, iar dupa o saptamana, persoana respectiva merge pe strada si deodata are o revelatie. Isi da seama ca merge aplecata spre dreapta, ceea ce congestioneaza si mentine o tensiune permanenta in zona ficatului, iar in paralel, sesizeaza unele ganduri de gelozie sau invidie care, de asemenea, afecteaza ficatul. "Trezirea la realitate" face persoana in cauza sa-si schimbe brusc comportamentul si, in scurt timp, constata ca apar efecte curative. Pare magie, insa atunci cand au aparut aceste dispozitive, erau folosite pentru a pune diagnostice precise in diverse afectiuni.
Mind Booster este un dispozitiv radionic foarte simplu, pe care fiecare utilizator il poate controla dupa 7-10 zile de lucru zilnic cu el. Acest aparat permite operatiuni simple, cum ar fi incarcarea cu o idee pozitiva a unui lichid, transmiterea unei influente curative (asa cum aminteam anterior) sau crearea unui lant sincronic care duce pana la urma la obtinerea unui anumit efect.


ATLANTIS
Face parte din aceeasi categorie cu Mind Booster, insa este un dispozitiv radionic mult mai elaborat.
Aparat radionic extrem de puternic capabil sa manifeste si sa materializeze rapid orice fel de forme, gand sau intentii benefice.
Efecte obtinute in urma utilizarii:
§         Durerile usoare in diverse parti ale corpului dispar in mai putin de jumatate de ora;
§         Bolile usoare sufera evolutii pozitive radicale in mai putin de o saptamana;
§         Hemoragiile interne pot fi stopate in cateva ore;
§         Boli mai grave, sufera ameliorari vizibile in mai putin de 7-8 zile de actiune.
§         Din punct de vedere spiritual apar foarte multe intelegeri si conexiuni astfel incat utilizand Atlantis fiinta invata sa comunice cu Sinele sau, se produc veritabile salturi de constiita indiferent de domeniul in care este utilizat aparatul. De altfel, in timp, aceasta comunicare cu Sinele face ca operatorul sa manifeste direct toate aceste elemente, fara ajutorul aparatului.
§         Blocaje la diverse nivele din corp sunt eliminate rapid;
§         Dinamizarea unor centri de forta este perceputa aproape instantaneu;
§         Inducerea unor stari meditative apare chiar din timpul acordului aparatului;
§         Atingerea unor scopuri declanseaza un lant de sincronicitati care duc la realizarea magica a scopului propus.
Experientele pe care le-am facut asupra modului de cristalizare a unor saruri a pus in evidenta ca dupa doar 20 de minute de actiune cu Atlantis asupra unei astfel de solutii, modul de cristalizare se schimba complet conform influentei care a fost manifestata. De asemenea, experientele facute pe culturi de bacterii arata ca modul de aranjare si ritmul de inmultire pot fi modificate radical folosind acest aparat.
S-au obtinut rezultate foarte bune in experimente radisestezice, dar si in unele domenii mai speciale, cum ar fi fotografii la distanta sau in absenta subiectului si in experimente de transcomunicatie.
Aparatul este conceput sa poata fi utlizat in cele mai diverse domenii ca o unealta profesionista si urmareste sa puna la dispozitia utilizatorului un sistem extrem de performant la un pret acceptabil.
Mod de utilizare:
Acest aparat presupune o anumita sensibilitate din partea celui care il utilizeaza, sensibilitate care de altfel se trezeste destul de repede lucrand cu Atlantis, deoarece el are un sistem de acord de genul dispozitivelor radiestezice.
Este mult mai puternic ca mod de actiune si are o paleta mult mai larga de aplicatii. Practic, el a fost gandit ca un aparat profesional, ce poate fi utilizat in orice gen de aplicatie radionica (detectii, transmitere de influente, sisteme mai complexe de vindecare etc.). Este dispozitivul radionic cel mai eficient pe care l-am realizat.
Efectele terapeutice obtinute sunt remarcabile: durerile usoare in diverse parti ale corpului dispar in mai putin de jumatate de ora; bolile cronice usoare au evolutii pozitive radicale, in mai putin de o saptamana; hemoragiile interne pot fi stopate in cateva ore; bolile grave sufera ameliorari vizibile in mai putin de 7-8 zile.
Asa cum am specificat, aceste aparate nu sunt facute neaparat sa vindece, ele amplifica foarte mult forta mentalului celui care lucreaza cu aceste dispozitive. De fapt, marea arta in realizarea unui dispozitiv radionic consta in reusita crearii unui sistem care sa poata fi influentat cat mai usor de mintea utilizatorului.


VITAL PROTECT
Planeta noastra are anumite particularitati care ne influenteaza viata, ne modifica forma si comportamentul intr-un mod determinant. Dimensiunile corpului, ritmul de viata, chiar si ritmul cerebral ne sunt influentate de Terra. In 1952, fizicianul german Winfried Otto Schumann a demonstrat ca datorita ionosferei si suprafetei terestre se creeaza o cavitate rezonanta pe care se genereaza unde electromagnetice de foarte joasa frecventa. Spectrul fundamental al acestor unde a fost masurat in jurul frecventei de 7,8 Hz, care a si fost denumita rezonanta Schumann. De atunci, nenumarati cercetatori au masurat si experimentat aceasta frecventa si au descoperit ca ne influenteaza funda- mental. Ea determina proportiile geometrice ale corpului nostru, capacitatea de refacere si regenerare a structurii, modul in care noi percepem timpul si multe altele. La primele experimente in spatiul cosmic, s-a constatat ca influenta cosmica asupra oamenilor producea degenerescente si boli ireversibile. Aceste efecte negative au incetat odata cu instalarea pe navele si pe statiile orbitale a unor generatoare reglate pe rezonanta Schumann.
Vital Protect este un aparat ce contine un generator pe frecventa Schumann, cu o anumita forma de unda si amplitudine, astfel incat creierul sa fie sensibil la semnal. In momentul existentei unui astfel de semnal, creierul uman nu se mai desincronizeaza la aparitia unor unde perturbatoare.
Cel mai important efect al aparatului consta in crearea unei imunitati fata de radiatiile electromagnetice perturbatoare (televizoare, aparate electrocasnice, linii de inalta tensiune, telefoane mobile etc.). In paralel, amplifica vitalitatea intregului organism, ceea ce ne face mult mai rezistenti la stres si boli, fortifica sistemul imunitar si grabeste procesele de vindecare, confera o putere de regenerare marita, creste rezistenta la oboseala si stres, mareste capacitatea de efort, amplifica starea de atentie, creste potenta, protejeaza impotriva stresurilor geopatogene (radiatiile Hartmann). Aparatul este mic, are o forma placuta si este foarte usor de tinut la purtator, in buzunar sau in poseta.
VITAL PROTECT
Protejeaza-te de actiunea nociva a radiatiilor cu care intri in contact !
(Telefoane mobile, telefoane fixe fara fir, cuptor cu microunde, televizor, calculator, fire de inalta tensiune, radio, etc.)
Stii cat de mult esti afectat de radiatiile electromagnetice?
Pe langa nivelul de stres si de incordare zilnica cauzate de ritmul agitat si presant al vietii sociale, mai exista si alte surse perturbatoare. RADIATIILE ELECTROMAGNETICE, chiar daca nu le vezi cu ochiul liber, te inconjoara aproape oriunde mergi, iar „imbratisarea” lor te seaca de energie la propriu.
De unde provin aceste radiatii si de ce sunt atat de nocive ?
Reteaua de fire electrice din casa si de afara sau cea de inalta tensiune, televizoare si monitoare de calculator cu tub catodic, telefonia mobila, internetul wireless, cuptorul cu microunde, telefoane fixe moderne fara fir, radioul, etc. Antenele si releele instalate pe blocuri sunt un motiv de ingrijorare VIZIBIL. Sunt din ce in ce mai putine locurile unde radiatiile electromagnetice nu au patruns. La ora actuala, exista suficiente informatii despre pericolul expunerii pe o perioada indelungata la aceste unde nocive, insa atentia este focalizata mai mult pe folosirea telefoanelor mobile, despre care cu siguranta se stie deja ca reprezinta o sursa majora de radiatie. Mai mult, incepe sa fie din ce in ce mai discutata legatura acestora cu aparitia tumorilor cerebrale.
Situatia este critica si alarmanta in conditiile in care Organizatia Mondiala a Sanatatii a realizat si publicat deja un studiu (pe o durata de 10 ani) prin care trage un semnal de alarma in legatura cu folosirea regulata a celularelor, lasand la vedere concluzia ca utilizarea lor duce la aparitia cancerului la creier:
Cumulate, efectele fiecarui tip de radiatie in parte au consecinte dezastruoase asupra organismului uman. In Anglia, dupa introducerea sistemelor de internet wireless in scoli au aparut multe cazuri de leucemie la elevi dar si la profesori. Acum deja au inceput sa fie scoase si inlocuite cu sistemul clasic cu fir. Daca tu crezi ca nu esti afectat de aceste radiatii, deschide radioul sa intelegi cate posturi (unde radio) sunt in camera ta, porneste televizorul sa vezi cate posturi prinde antena de satelit (semnal satelit), sau direct de la statiile locale TV; cate retele de telefonie mobila au semnal (electro-magnetic) simultan in camera ta? Ca sa nu mai vorbim de satelitii militari si stiintifici, statiile radio civile (taxi, salvare, etc) sau de alt gen (pompieri, politie, etc), modemurile vecinilor, etc. O mica perturbare ocazionala nu este o problema pentru organismul tau. Dar TOATE aceste semnale prezente CONTINUU in mediul tau iti afecteaza intregul organism nu peste ani ci mult mai rapid. Chiar daca panza de unde electromagnetice este invizibila, efectele ei sunt puternic resimtite, sub multiple forme: de la „simple” dureri de cap, aritmii, ameteli, nervozitate, nevoia de a consuma tigari si cafea, somn nelinistit si intrerupt, stari de oboseala permanenta, respiratie ingreunata, afectarea memoriei, depresie, afectiuni diverse la nivel fizic (eruptii, alergii, greata), pana la cancere (al pielii, leucemie, de san, la creier, etc.). Si desigur pe plan social si profesional efectele sunt tot negative: oboseala si incapacitatea de a te concentra duce la performante scazute, greseli mici sau mari si chiar la accidente.
Ce spun oamenii de stiinta?
Studii ale unor cercetatori de specialitate au subliniat clar legatura dintre expunerea la campuri electromagnetice si dezvoltarea a numeroase boli. De exemplu, in 1973, medicii Z. Gordon si M. Tolgskaia, membri ai Academiei de Stiinte Ruse, au demonstrat ca radiatiile slabe de microunde altereaza celulele nervoase ale hipotalamusului. Dupa 5 luni, celulele care secreta neurotransmitatori se atrofiaza complet. De asemenea, cercetatorul J.J. Noval a concluzionat ca radiatiile electromagnetice de foarte inalta frecventa blocheaza producerea neurotransmitatorilor si genereaza o epuizare la nivelul cortexului si a sistemului imunitar.
Medicul american Beeker a realizat studii aprofundate care arata ca multitudinea campurilor electromagnetice artificiale care se intalnesc intr-un oras dezvoltat (emitatoare radio si TV, antenele de telefonie mobila, linii de inalta tensiune, radiatii ale aparatelor casnice, cuptoare cu microunde, aparate TV, calculatoare etc.), genereaza un fel de zgomot electronic care afecteaza memoria, degradeaza sistemul imunitar si provoaca maladii cum ar fi cancerul sau diverse tulburari mintale si comportamentale (depresie, nevroze, etc.). Conform studiilor lui Beeker, victimele sinuciderilor traiesc in majoritatea cazurilor intr-un mediu electromagnetic cu 22% mai intens decat alte persoane. De asemenea, expunerea la campuri electromagnetice puternice anihileaza producerea norepinefrinei (neurotransmitator) fapt ce favorizeaza aparitia depresiei. Numarul de accidente este cu 40% mai mare in zonele supuse unor campuri electromagnetice intense.
În 1984, dr. Wendell Winter de la Universitatea din Texas a declarat ca tumorile canceroase se dezvolta de 600 de ori mai repede cand subiectul este supus la un camp electromagnetic de 50-60 Hz (frecventa liniilor electrice).
Inca din 1964 la Geneva, Organizatia Mondiala a Sanatatii a declarat oficial ca expunerea la campuri electrice de foarte inalta frecventa ar putea altera comportamentul celular, fiziologic si psihologic. In plus, ca urmare a datelor prezentate, O.M.S a concluzionat: „Studiile de care dispunem astazi ne indeamna sa evitam orice expunere inutila la campuri electromagnetice.”
Dincolo de statistici si studii realizate, fiecare invata pe pielea lui. Unii oameni ignora informatia, ignora chiar si simptomele resimtite pana cand organismul lor cedeaza definitiv si dezvolta boli si dureri inimaginabile. Speram ca tu faci parte dintre acei oameni care gandesc cu adevarat constructiv, primesc informatia si iau masurile necesare, asa incat sa se puna la adapost si sa traiasca bucuria unei sanatati echilibrate. Nu intamplator citesti acum aceste randuri, iar pentru tine exista o veste excelenta:
Te poti proteja impotriva radiatiilor cu un maxim de eficienta !
Cea mai sigura cale este desigur evitarea totala a acestor radiatii invizibile. Dar, realist, nu putem renunta la civilizatie, la avantajele tehnologice moderne si pentru asta platim un pret suplimentar care este sanatatea noastra. Intre cele doua extreme iti recomandam moderatia si de cate ori este posibil redu la strictul necesar utilizarea telefonului sau expunerii la orice tip de radiatii EM. Acestea sunt masuri pasive care tin de responsabilitatea fiecaruia.
O masura activa care te va ajuta sa contracarezi cea mai mare parte a acestor efecte nocive este VITAL PROTECT. Principiul pe baza caruia functioneaza acest aparat este simplu: exista o frecventa de rezonanta care ne branseaza la energiile vitalizante si binefactoare ale Pamantului denumita Schumann (dupa cel care a vorbit pentru prima data despre ea, Otto Weber Schumann). Oamenii de stiinta afirma ca aceasta frecventa de rezonanta este ritmul oscilator al campului magnetic al Pamantului. Experientele efectuate au demonstrat ca daca in apropierea imediata unei fiinte umane (de exemplu) exista un generator pe frecventa Schumann, creierul devine imun la radiatiile nocive din mediul inconjurator. Si invers, perturbarea acestei frecvente la nivelul organismului duce in scurt timp la boala. Studiile NASA au confirmat aceste experiente, astfel incat acum cosmonautii folosesc acest gen de dispozitive si in spatiu pentru protectie si refacerea vitalitatii. VITAL PROTECT creeaza un camp de protectie pe o raza de 2 metri in jurul sau.
De ce functioneaza VITAL PROTECT si care sunt cele mai importante beneficii ?
Este un aparat cu structura radianta alcatuita prin combinarea unor spirale realizate din metale nobile si o retea de cristale. Aceasta structura genereaza un vortex care echilibreaza energiile de-a lungul coloanei si asigura o purificare continua a campului subtil al fiintei. Simpla ei prezenta langa un subiect produce o echilibrare a energiilor vitale si astfel, organismul devine imun la influente radiante nocive.
Ai nevoie de protectie atat in timpul zilei, cat si pe timpul noptii – fie ca lucrezi, fie ca dormi. Este foarte important sa dai randament in ceea ce faci si la fel de important sa te odihnesti profund. De aceea, este cu adevarat necesar sa te folosesti de un aparat practic pe care sa-l poti lua oriunde cu tine, sa nu ocupe mult spatiu si sa fie usor. Poti tine VITAL PROTECT atasat la curea, in buzunarul de la haina sau in geanta langa tine.
Retine ca Vital Protect te conecteaza la energiile vitale ale Pamantului si iti echilibreaza fiinta integrand-o in armonia Universului cu ZERO eforturi din partea ta.
Este practic o conexiune puternica la Forta Vitala a vietii pe Pamant.
Suntem pasionati de rezultate concrete si imediate atunci cand vine vorba de sanatate. Suntem orientati in permanenta spre atingerea celei mai inalte stari de sanatate, de aceea suntem neobositi in cercetarile noastre si in daruirea cu care venim spre tine, gasind solutii practice pentru sanatatea ta. Cu eforturi de calitate si rezultat pe masura – Vital Protect a fost creat sa te protejeze impotriva radiatiilor nocive din mediul inconjurator, dar si sa aduca un plus de efecte pozitive. Enumeram in continuare beneficiile folosirii lui asa cum au reiesit din testele efectuate, dar si din marturiile miilor de utilizatori VITAL PROTECT.
§         genereaza o frecventa benefica la nivelul creierului;
§         creste rezistenta la oboseala si stres;
§         amplifica forta vitala;
§         fortifica sistemul imunitar;
§         creste potenta;
§         amplifica spiritul de observatie (astfel, evenimente care în mod normal trec nesesizate sunt integrate armonios printr-un proces sinergic);
§         protejeaza impotriva influentelor subtile nocive (ganduri negative proiectate spre subiect, magie neagra, etc.);
§         mareste rezistenta la poluare fonica;
§         protejeaza campul vital al oricarei persoane care se afla in apropierea unor locuri cu energie joasa (spitale, cimitire, zone in care se produc frecvent accidente, etc.)


TERAPIA MORA
Aceasta este o evaluare completă a stării de sănătate a organismului (screening) asociată cu o terapie de armonizare particulară, personalizată pentru persoana respectivă prin BIOREZONANŢĂ.

Diagnosticarea - Analizarea Nonliniara (NLS) cu ajutorul aparaturii de biorezonanta magnetica computerizata TITANIUM 4Ghz
Diagnostic si terapie
Institutul de Psihofizica Practica din Omsk , a realizat o adevarata revolutie in dezvoltarea sistemelor computerizate care permit detectarea si remodularea deficientelor si a starilor patologice ale organismului uman si a tesuturilor acestuia. Colectivul institutului a produs un echipament de diagnosticare care permite urmarirea apropiata a tuturor starilor de tranzitie de la boala la sanatate, trecind prin caracteristicile undelor fluctuante ale tesuturilor corpului pina la nivel celular si cromozomial. Sistemul de diagnostic nonliniar este cea mai avansata tehnologie de profil, care in momentul de fata este considerata una dintre cele mai promitatoare achizitii ale stiintei medicale moderne. Aceasta presupune un echipament de diagnosticare unicat bazat pe analizarea spectrala a campului vortex magnetic din organismele vii – de fapt orice sistem biologic. NLS (Non Linear analisySAnaliza Non Lineara) ofera oportunitatea receptionarii oricarui semnal de alarma al organismului, a celei mai detaliate informatii asupra starii sanatatii sau a manifestarii timpurii a bolii, inclusiv a prezentei primelor celule canceroase, ceea ce este greu realizabil folosind alte metode de investigare, cum ar fi: cele cu ultrasunete, examinarea cu raze X, tomografia computerizata, rezonanta magnetica nucleara, etc. unde se pot evidentia doar problemele cu manifestare clinica certa.
Vortexul campurilor magnetice este de maxima importanta in transferul de informatie si interactiunea cu sistemele biologice. Echipamentul dezvoltat de IPP Omsk, chiar daca nu face parte din clasa instrumentelor medicale, permite determinarea conditiei de existenta stabila a oricarui obiect indiferent de organizarea sa structurala (mecanica, biologica, psihochimica), incluzand si corpul uman.
Potrivit teoriei ENTROPIEI CUANTICE, schimbul de informatii dintre diverse sisteme are loc distant, asociativ si selectiv datorita cuantei radiatiei electromagnetice care are o energie echivalenta cu cea de patrundere in structura elementara a sistemului. Metatronul aparatului, care este baza sistemului de diagnosticare, opereaza potrivit principiului de amplificare a semnalului de initiere cu patrunderea in sistemul metastabil. In termeni fizici, metatronul este este un sistem de oscilator electronic rezonant la lungimile de unda a radiatiei electromagnetice cu energia adecvata patrunderii segmentelor dominante dar cu pastrarea organizarii structurale a organismului aflat sub investigare.
Complexul hardware-software dezvoltat de IPP, permite producerea unei activitati bioelectrice specifice neuronilor cerebrali, ceea ce face posibila amplificarea selectiva a semnalelor precis detectate pe masura fluctuatiilor statistice, extragerea si decodarea informatiei pe care acestea o poarta. Explicand simplu, aparatul ia „pulsul” acestei radiatii chiar in locul emiterii acesteia pentru a o decoda si a o afisa mai tarziu pe monitor, unde exista un model virtual al obiectului. Daca pentru a respecta regulile cromocineticii quantumului, se reprezinta valorile entropiei unui sistem ca o culoare spectrala, nuantele se vor schimba de la galben deschis (pentru valori entropice minime) prin portocaliu la rosu si purpuriu pana la negru (pentru valori entropice maxime). Estimarile teoretice mult mai precise obtinute prin computer permit definirea unei serii de stari intermediare, corespunzatoare anumitor potentiale de entropie, interactionand selectiv cu spectrul de radiatie electromagnetica. O culoare agreata si un set de simboluri suprapuse peste imagine, permit investigatorului se determine pe baza intuitiva culoarea zonei de criza homeostatica pe proiectia organului. Prin compararea nuantelor gamei de culori si a felului in care acestea sunt aranjate pe modelul afisat de computer si totodata a dinamicii schimbarilor acestora in timp, se poate observa felul in care procesele distructive evolueaza in structurile biologice si se pot face prognoze despre starea de sanatate a organismului. ACUM, Pentru a determina o patologie, medicul investigheaza zone cartografice particulare afisate de catre computer localizand NIDUSUL patologic cu precizie. Este pentru prima data cand pe piata mondiala a fost prezentata noua tehnologie medicala in campul programelor active de control a homeostazelor. Principiul fundamental in realizarea echipamentului a fost ipoteza ca organismul uman detine un pachet de informatie electromagnetica care raspunde la un stimul electromagnetic extern. Dupa aceste principii experimentate pratic, IPP a dezvoltat un generator de quantum de joasa frecventa. Aparatul speculeaza proprietatea fiecarul organ sau tip de celula de avea propria oscilatie distinctiva care este inregistrata in baza de date a programului si care poate fi afisata in mod grafic pe monitorul sistemului de lucru pentru a arata starea schimbului de informatie dintre organul (tesutul, etc.) analizat si mediu.
Luand in considerare caracteristicile frecventei unui organ, echipamentul de diagnosticare – parte componenta a aparatului de biorezonanta magnetica, va face comparatia in functie de gradul de similaritate spectrala cu anumite procese de referinta (tesuturi bolnave – sanatoase, agenti infectiosi, etc.) si sa dezvaluie cele mai asemanatoare procese patologice, sau tendinta spre origine in cazul proceselor combinate. Sistemul de diagnostic NLS are capacitatea de de a efectua testarea similar medicala, si ca unicat, inregistrarea oscilatiilor de frecventa a oricarui preparat cu efect terapeutic indiferent daca acesta este produs de sinteza, supliment nutritiv, remediu homeopat sau fitoterapeutic, aliment, etc.; dupa care face estimarea starii viitoare a pacientului presupunand ca va folosi respectivul perparat. Separat, in baza de date exista inregistrarea caracteristicilor de unda a cateva mii de preparate, care pot fi recomandate printr-o analiza comparativa asistata de computer cu caracteristicile proceselor patologice, descoperindu-se in acest fel cel mai eficient remediu. Acest remediu poate fi reprodus vibrational ca si remediu homeopat sau poate fi procurat direct din magazinele de specialitate.
Pe scurt, metoda de diagnostic nonliniara (NLS) permite:
•  realizarea unei recunoasteri calitative a conditiilor de functionare ale organismului,
•  controlul eficientei si efectului diferitelor metode de influenta terapeutica si a abilitatilor de adaptare ale organismului in timpul tratamentului,
•  evaluarea naturii unei patologii.
Fiecare afectiune poate fi prezentata ca o eroare in sincronizarea armonioasa a unui obiect biologic. Asemenea erori pot fi cauzate de diferite surse care la randul lor pot fi privite ca oscilatii electromagnetice dezechilibrate care interfereaza cu functionarea normala a organismului.
Metoda terapiei informationale, sau mai precis a corectiei informationale – Meta-Terapia, este un produs imbunatatit al tehnicii MORA destinata sa rezolve functiile normale vitale ale organismului in cazul bolilor acute sau cronice. Metoda terapiei informationale se aplica printr-o influenta asupra corpului pacientului cu o combinatie a diferitelor oscilatii electromagnetice de foarte joasa frecventa modulate, produse de catre aparatul de biorezonanta si de corectare a echilibrului intracorporal si al emisiei coerente cu ajutorul preparatelor informationale (metazode). Ca definitie, Metazodele sunt combinatii specifice ale frecventelor coerente relevate de catre computer si utilizate pentru obtinerea de forme de medicatie bioinformationala cu actiune precis orientata.
Metoda are la bază principiile medicinei bioenergetice, dezvoltată în urma cercetărilor din ultimii 25 de ani în biofizică.
Cum functioneaza acest tip de aparat ?
Este un instrument sensibil la biorezonanta magnetica a campului energetic uman. Printr-un sistem de senzori vibratia emisa de campul energetic uman este transmisa la aparat, care o prelucreaza cu ajutorul calculatorului si a unui soft specializat, face interpretarea, emite un diagnostic, propune cel mai adecvat tratament. Este capabil de corectie energetica de precizie (Meta Terapie) si poate produce remedii homeopatice. Este foarte eficient in diagnostic, tratament si profilaxie. Are optiunea de Meta-Terapie, adica de corectie bioinformationala energetica si laser.
Screeningul şi terapia Mora NU SUNT: electrostimulare, electroterapie, iradiere; bioenergetică (paranormal).
În ultimii 20 ani, s-a observat că medicina modernă nu poate detecta starea de boală din stadiile incipiente, întrucât orice afecţiune începe la nivel celular, prin perturbări la nivelul biocâmpului. Când aceste dizarmonii nu sunt reglate la timp, bolile manifestate devin dificile şi costisitoare.
Metodele bioenergetice lucrează cu componenta electromagnetică a corpului uman şi a oricărui element, substanţă, microorganism, parazit, virus etc. din natură, care emit, fiecare, frecvenţe electromagnetice specifice. Acestea pot fi comparate, dar sunt mai fine decât impulsurile cardiace detectabile prin EKG sau cele ale creierului (EEG).
În timp ce tratamentele chimice se adresează structurii biochimice, cele chirurgicale, structurii anatomo-fiziologice, bioenergetica se adresează structurii subtile, electromagnetice a celulelor şi componentelor sale intime, fără efecte secundare, căci se foloseşte strict modelul personal de informaţie, care este echilibrat, în cazul unor dezechilibre prezente.
Evaluarea şi terapia sunt ghidate prin măsurarea punctelor de acupunctură.
Scopul este să se neutralizeze vibraţiile electromagnetice dizarmonice din corp , pentru a fi înlocuite, prin armonizare internă, cu vibraţii potrivite acelei persoane, crescând imunitatea şi redând celulelor funcţiile de regenerare şi metabolism normale. Acest lucru se realizează folosind energetica proprie persoanei, aparatul efectuând doar evaluarea şi conversia acestor vibraţii.
AFECŢIUNILE TRATABILE:
§         durerile acute şi/sau cronice din orice afecţiune asociată;
§         detoxifierea organismului de elemente nocive (alergeni, paraziţi, viruşi, metale grele, chimicale etc.);
§         afecţiunile dermatologice (eczemă, psoriazis, dermatite, acnee etc.);
§         sindromul de oboseală cronică, stres;
§         tulburările hormonale;
§         bolile circulatorii (cardiace, periferice);
§         tulburările metabolice( hepatite, litiaza biliară, renală, gastrite, ulcere, inflamaţiile ale colonului, disbacterioze, colon iritabil etc.);
§         intoxicaţiile alimentare şi de mediu (inclusiv cele elecromagnetice);
§         testări de alimente, medicamente, amalgamuri;
§         obezitate/supraponderabilitate.


ELF (extremely low frequency) = SPIRIDUŞ
Practicile orientale străvechi, Biblia precum şi alte scrieri antice, vorbesc de importanţa odihnei în general şi a somnului în special pentru sănătatea corpului nostru fizic.
Înţelepţii vremurilor trecute, dar şi specialiştii zilelor noastre au pus şi pun un accent deosebit pe diversele tehnici orientale de relaxare şi vindecare, yoga, reiki, radiantă, etc.
Efectele benefice ale acestora sunt acum şi la îndemâna celor care nu au timp sau dispoziţia de a urma cursuri de iniţiere în tehnicile orientale de terapie bioenergetică.
Un dispozitiv electronic denumit ELF (extremely low frequency) sau Spiriduş vă ajută ca multe din inconvenientele biologice datorate uzurii organismului să dispară.
Obişnuitele dureri reumatice, oboseala cauzată de stresul zilnic vor deveni amintire folosindu-l. Le va lua locul o stare de confort fizic şi psihic, de încredere în capacitatea corpului dvs. biologic de a vă fi alături în toate momentele de încercare, pe care existenţa în plan material vi le rezervă.
De-a lungul timpului s-au observat efecte benefice în următoarele cazuri: reumatism cronic şi acut, migrene, dureri articulare, artrită, osteoporoză, circulaţie sanguină deficitară, disfuncţii sexuale, insomnie, nevroză, incapacitate de concentrare, disconfort meteo, probleme respiratorii, tulburări de metabolism, etc. Folosirea Spiriduşului amplifică potenţialul imunitar al corpului biologic în cazul diverselor infecţii virale şi microbiene. Cel mai interesant şi aparent surprinzător efect este o întinerire a organismului care apare lent în timp, datorită faptului că diviziunea celulară care are perioada completă de 7 ani, se face mai corect.
Studii efectuate în cadrul unor prestigioase universităţi cum este MIT (Institutul de Tehnologie din Massachussetts ) sau Colegiul de Medicină Albert Einstein, au arătat că terapia folosind câmpuri electromagnetice în pulsuri de foarte joasă frecvenţă asemănătoare undelor cerebrale, duce la creşterea benefică a potenţialului electric la nivelul membranei celulare. Microbii şi viruşii pătrund mai greu în interiorul celulei şi dezvoltarea lor în organism este mult diminuată. De asemenea circulaţia sanguină are parametrii superiori. Un alt efect observat a fost îmbunătăţirea schimbului de ioni la nivel celular, care duce la o mai bună oxigenare a celulelor din organism şi la dinamizarea metabolismului.
Totul se bazează pe simularea activităţii cerebrale din perioadele de somn sau relaxare. De altfel în multe ţări occidentale tehnicile de tratament pe baza câmpurilor electromagnetice pulsatorii de foarte joasă frecvenţă asemănătoare undelor cerebrale, sunt aplicate în situaţii foarte diverse.
Aparate oarecum similare Spiriduşului există în Germania, în Statele Unite, în Marea Britanie, şi exemplele pot continua. Toate aceste aparate generează pulsuri electromagnetice de foarte joasă frecvenţă, cu intensităţi şi amplitudini comparabile cu cele emise de creier, mult mai mici decât magnetismul terestru, fiind astfel total lipsite de nocivitate şi nepoluante.
Pentru a înţelege cum acţionează această terapie asupra organismului, să analizăm impactul pe care îl are radiaţia electromagnetică de foarte joasă frecvenţă asupra sănătăţii umane.
Pentru asta plecam de la câteva observaţii. Intervalele de somn profund sunt caracterizate la nivelul creierului de emisia unor unde electromagnetice de foarte joasă frecvenţă denumite delta. Acestea sunt perioade active ale organismului, ce implică un consum energetic ridicat. De ce mobilizează corpul atâta energie putem înţelege mai uşor plecând de la modelul oriental al structurării organismului nostru. El presupune existenţa a cel puţin două corpuri. Unul, cel material, este caracterizat de tot ce se întâmplă la nivel electromagnetic, celular, iar celălalt informaţional, este caracterizat de un nivel fizic mai subtil, probabil neutrinic, şi cuprinde tot universul de informaţii necesare funcţionării celui material, biologic.
Un cuplaj (în sanscrită yoga) cît mai bun între acestea două, conduce la o stare de sănătate optimă. Ce realizează acest cuplaj sau mai simplu care sunt elementele celor două corpuri a căror stare defineşte cuplajul? Cultura indiană le denumeşte chakre (roată, vârtej în sanscrită), iar în occident sunt numite noduri energetice. Starea lor spune totul despre sănătatea unui om. Dacă la nivelul corpului informaţional (denumit astral, eteric, subtil, etc.), starea chakrelor nu este alterabilă, în schimb în corpul material, biologic, de-a lungul vieţii apare o diminuare a caracteristicilor acestor zone. Atunci când una sau mai multe chakre sunt afectate, organismul biologic este şi el în suferinţă.
Prin diverse tehnici, Yoga, relaxare, Reiki, radiantă, etc. orientalii refac starea chakrelor. Întotdeauna acest proces de refacere este însoţit de prezenţa undelor cerebrale ale practicantului,‘vindecătorului’, terapeutului, după caz. Folosirea Spiriduşului va face acest lucru pentru dvs., eliminând şi starea de dependenţă de capacitatea sau posibilităţile altora de a vă fi alături. Foarte important, el nu transmite utilizatorului stările deficitare sau influenţele nocive pe care le poate avea un terapeut în momentul în care face tratamentul. El îşi face treaba indiferent de starea dvs. psihică sau fizică.
Tehnicile de fizioterapie dezvoltate in secolul XX au demonstrat spectaculoase efecte ale terapiei ELF. Ea se bazeaza pe impactul pe care il au cimpurile electromagnetice in pulsuri de foarte joasa frecventa  asemanatoare undelor cerebrale, asupra organismului uman. In domenii medicale din cele mai diverse cum ar fi: reumatism cronic si acut, migrene, insomnie, nevroza, dureri articulare, artrita, osteoporoza, fracturi osoase, afectiuni cardiovasculare, circulatie sanguina deficitara,  disfunctii sexuale, afectiuni ginecologice, incapacitate de concentrare, disconfort meteo, afectiuni respiratorii, astm, tulburari endocrinometabolice, diabet, patogenia oncologica, etc., s-au observat vindecari care surprind prin rapiditate si eficienta. Dar aceste efecte pozitive uimitoare sunt relatate in diverse scrieri laice sau religioase de foarte mult timp si in toata cultura umanitatii de la Egiptul  faraonilor la India Upanishadelor.  La vremea aceea nu existau aparatele de fizioterapie, dar erau exploatate la maxim, capacitatea creierului de a emite unde electromagnetice de foarte joasa frecventa in timpul starilor de relaxare, meditatie Zen, Yoga, etc. cit si tehnicile de receptie a radiatiei electromagnetice de foarte joasa frecventa din mediul ambiant, cum ar fi asanele Yoga, efectul de piramida, tehnicile Qi gong, Reiki, etc. Papirusurile egiptene despre vindecarea bolilor prin atingere cu mana ( touch healing). Biblia sau relatarile istoricilor Romei antice stau marturie.  Astfel celor trecuti de o anumita virsta, le era recomandat ca momentele de odihna si in special somnul sa le petreaca in preajma tinerilor. Acestia avind o emisie cerebrala mult mai intensa,ii ajutau indirect si pe cei in virsta din apropierea lor, in procesul de recuperare energetica. Intr-o relatare biblica despre regele David se spune ca,  atunci cind batrinetea l-a doborit la pat, inteleptii curtii i-au adus o tinara fecioara care sa-i tina companie.
In Orient, medicina traditionala pune la mare pret, pentru a avea o sanatate cit mai buna, tehnicile de meditatie combinate sau nu, cu exercitii fizice si de respiratie. La practicantii acestora apar stari de constiinta, care pentru organismul biologic inseamna, la nivelul sistemului nervos central si periferic, emisia de unde cerebrale alfa si teta . Ele sunt generate de descarcarile electromagnetice ce caracterizeaza activitatea neuronala. Studiile efectuate de cercetatorii japonezi Akira Kasamatsu si Tomio Hirai in legatura cu activitatea cerebrala din timpul exercitiilor de meditatie Za-zen, au demonstrat deplasarea spectrului undelor cerebrale catre frecventele joase alfa si teta caracteristice perioadelor de somn. De asemenea americanii D. Rakovic , B. K. Anand, G.S. Chhina, B. Singh si danezii H. Lou, T. Kjaer, L. Friberg, S. Holm, au publicat studii similare despre meditatia Transcedentala, meditatia Yoga profunda si Yoga Nidra. Dr. John Zimmerman a demarat in 1980 la  University of Colorado School of Medicine din Denver, studii referitoare la radiatia electromagnetica emisa de bioterapeuti in timpul tratamentului. Rezultatele au fost remarcabile. S-a constatat ca domeniul de frecvente emise este cuprins intre 0,3 si 30 de Hz cu un maxim  de amplitudine in zona 7-8 Hz , iar intensitatea semnalului depaseste cu mult nivelul unui nonpracticant. Un colectiv de cercetatori japonezi condus de Seto a reusit sa masoare acest semnal care ajunge sa fie de 1000 de ori mai mare decit al unui om obisnuit.
Zborurile cosmice din secolul XX au adus informatii noi. Atunci cind omul este prea mult timp despartit de Pamant (de exemplu mai mult de  2 saptamani intr-o statie orbitala ) se imbolnaveste. Pentru acest ’rau de cosmos’ este responsabila si lipsa radiatiei Schumann, caracteristica mediului electromagnetic terestru, in interiorul navelor spatiale. Dar ce este radiatia Schumann ?  Este o radiatie electromagnetica care se manifesta la suprafata Pamantului datorita descarcarilor electrice din atmosfera sau radiatiei provenite din spatiul cosmic. Ea este retinuta rezonant prin efectul de cavitate electromagnetica generat de ionosfera si globul terestru. Maximele si minimele radiatiei Schumann definesc reteaua Hartman, iar in Orient tehnica Feng Shui incearca sa exploateze in interesul sanatatii aceste proprietati locale electromagnetice ale mediului terestru, incepind cu amplasarea locuintelor si terminind cu aranjamentele florale dintr-o camera. .  Privita din punct de vedere fizic, radiatia Schumann este o unda electromagnetica stationara  cu lungimea de unda egala cu circumferinta Pamantului. Frecventa maximului de intensitate al acestei radiatii este de 7,83 Hz, care coincide cu nivelul minim al domeniului undelor cerebrale alfa din perioadele de somn sau veghe. Ea ajuta  alaturi de emisia cerebrala, la recuperarea si mentinerea starii energetice a organismelor biologice, prin efectele pe care le are la nivel celular.
Este o observatie comuna ca, dupa o zi de munca, un somn bun ne remonteaza. Cu cit acesta este mai linistit cu atit dimineata ne simtim mai proaspeti. Lipsa somnului ne face sa ne pierdem concentrarea, puterea de analiza, vigoarea fizica. Daca suntem privati de perioadele de somn profund mai mult de o saptamina, acest lucru poate deveni fatal ducind la o dezorganizare a corpului biologic ce sfirseste prin intreruperea functiilor sale de baza.
Toate acestea ne fac sa intelegem cit de importante sunt, pentru starea noastra de sanatate, undele cerebrale, sau mai precis undele electromagnetice de foarte joasa frecventa cu domeniul intre 0,5 si 12 Hz. Si asta nu este tot !
Pina nu de mult se considera ca in timpul somnului organismul intra intr-o stare de relaxare, iar consumul energetic se reduce la minim. S-a constatat insa ca lucrurile nu stau asa. Intervalele de somn profund, caracterizate de emisia undelor cerebrale  delta, sunt perioade active ale organismului ce implica un consum energetic ridicat. De ce mobilizeaza corpul atita energie pentru aceste momente, putem intelege mai usor plecind de la modelul oriental al structurarii fiintei umane. Acesta presupune existenta a cel putin doua corpuri. Unul, cel material, este caracterizat de tot ce se intimpla la nivel electromagnetic celular, iar celalalt, informational, este  caracterizat de un nivel fizic mai subtil, probabil neutrinic, si cuprinde tot universul de informatii necesare functionarii celui material, biologic. Un cuplaj (in sanscrita, yoga) cit mai bun intre acestea doua, conduce la o stare de sanatate optima. Ce realizeaza acest cuplaj sau mai simplu care sunt elementele celor doua corpuri a caror stare defineste cuplajul? Cultura indiana le denumeste chakre (roata, virtej in sanscrita) si starea lor spune totul despre sanatatea unui om. Daca la nivelul corpului informational (denumit astral, eteric, subtil,suflet, etc), starea chakrelor nu este alterabila (motivul fiind probabilitatea de interactie extrem de redusa la nivel neutrinic comparativ cu interactia electromagnetica), in schimb in corpul material, biologic (electromagnetic), de-a lungul vietii apare o diminuare a caracteristicilor acestor zone. Aceasta se intimpla datorita agresiunilor zilnice la care este supus (curenti de aer intr-o incapere sau masina, insolatie, hrana, lovituri, emotii, zgomote puternice, cimpuri electromagnetice poluante tip ecran TV, telefon mobil, calculator, etc.) dar si micsorarii cantitative si calitative a fluxului undelor cerebrale emise in perioadele de somn odata cu inaintarea in virsta, lucru ce face ca procesul de recuplare din timpul somnului sa aiba parametrii din ce in ce mai slabi.
Indienii vorbesc de peste 49.000 de chakre. Pentru a le analiza pe toate ar fi extrem de greu. Exista insa o ierarhizare a acestora ca importanta (intensitate a ’virtejului’). Principale sunt considerate sapte zone si anume :

   1) chakra coroana, localizata in virful capului
   2) chakra celui de-al treilea ochi, intre sprincene
   3) chakra gitului, la baza gitului
   4) chakra inimii, in centrul pieptului
   5) chakra plexului solar, deasupra taliei
   6) chakra ombilicala, (sacrala) sub ombilic
   7) chakra radacina, la baza sirei spinarii
Acestea coincid cu zonele in care se afla principalele  plexuri nervoase ale organismului. Persoanele cu sensibilitate deosebita pot observa o luminozitate crescuta in dreptul chakrelor, care intr-adevar sunt zone de metabolism si activitate neuronala maxima.
Atunci cind una sau mai multe chakre sunt afectate, organismul biologic este si el in suferinta. Legaturile observate in medicina orientala sunt:
  1) glanda pineala, cortex cerebral, sistemul nervos central
  2) glanda pituitara, nas, urechi, sinus,ochi
  3) tiroida, paratiroida, hipotalamus, gat, esofag, corzi vocale, limba, orificiu bucal
  4) inima, sistemul circulator, timus, umeri, brate, maini, piele, plamani
  5) pancreas, stomac, ficat, vezica biliara, sistemul nervos, diafragma , muschii
  6) splina ,vezica urinara, organe genitale, intestin subtire, apendice
  7) rinichi, glande suprarenale, colonul, prostata, intestinul gros
O  metoda de a vizualiza starea chakrelor este radiestezia. Ansa care este instrumentul specific radiesteziei, reactioneaza la interferenta dintre radiatia emisa de mina operatorului si radiatia locului studiat. Bazindu-se pe masuratori radiestezice, sotii Manolea in cartea ‘Aura energetica‘ prezinta diverse deformari  sau mai  bine spus deplasari relative ale corpurilor  informational si biologic care pot apare si care duc la disfunctionalitati in corpul biologic.  O alta metoda de a vizualiza starea chakrelor mai aproape de cerintele obiectivitatii impuse de civilizatia occidentala, a fost pusa la punct in anii ’50 ai secolului XX de japonezul Hiroshi Motoyama, care a observat prezenta unui potential electromagnetic specific la nivelul epidermei proportional cu starea chakrei respective. Atunci cind apare o scadere a starii unei chakre (un’dezechilibru energetic’, o scadere a intensitatii ’virtejului’, o diminuare a potentialului electric Motoyama), orientalii, prin diverse tehnici, Yoga, relaxare, Reiki, Qi gong,  radianta, etc. refac starea acesteia. Intotdeauna acest proces de refacere este insotit de prezenta undelor cerebrale ale practicantului, ‘vindecatorului’, terapeutului, tinerilor, sau a ’energiei cosmice’, Qi, prana, (radiatia Schumann in termeni occidentali)… dupa caz.
Dar daca nu avem posibilitatea de a apela la un terapeut, sau nu suntem un practicant ? Atunci noi va propunem folosirea Spiridusului, aparatul care, fiind un generator de radiatie electromagnetica de foarte joasa frecventa, simuleaza activitatea cerebrala din perioadele de somn sau meditatie. El face pentru dvs. recuperarea energetica de care aveti  nevoie, eliminand totodata si starea de dependenta de vointa sau posibilitatile altora de a va fi alaturi.
Fiind o ruda portabila si miniaturizata a aparatelor de fizioterapie, puteti inlocui sedintele de la cabinetele specializate cu folosirea acestuia acasa, intr-un mediu care este oricum mai relaxant si va scuteste si de programarile si deplasarile  inerente unui tratament.
Daca apelam la metodele traditionale orientale, sunt cazuri in care terapeutul ne spune ca nu ne poate ajuta pentru ca nu suntem compatibil sau ca nu suntem cooperant , ca nu reusim sa ne detasam de cele exterioare. Chiar daca straduinta noastra este maxima, nereusita detasarii se datoreaza de cele mai multe ori, tocmai starii noastre de sanatate care nu ne permite sa facem acest lucru. In cazul folosirii Spiridusului aceste momente, care pot deveni chiar penibile, sunt eliminate. El nu face mofturi, nu o sa spuna niciodata ca nu sunteti compatibil sau ca nu vreti sa cooperati si foarte important nu transmite starile deficitare sau influentele nocive pe care le poate avea terapeutul in momentul in care face tratamentul.

In functionare el asigura 4 domenii de frecventa :

 

§       Varianta Spiridus (clasic):

                  1  f=1,8 – 2,22 Hz                         3  f= 5 – 6,6 Hz

                  2  f=2,27 – 2,6 Hz                         4  f= 8,7 – 12 Hz

§       Varianta Spiridus eX (banda de frecventa extinsa):

                  1  f=1,8 – 2,22 Hz                         3  f= 5 – 7,6 Hz

                  2  f=2,27 – 3,1 Hz                         4  f= 8,7 – 15 Hz

 

acoperind astfel tot spectrul undelor cerebrale ce caracterizeaza perioadele de somn si relaxare :

 

  d (delta)= 1- 4 Hz              q(teta) = 4 - 8 Hz                   a(alfa) = 8 – 12 Hz

 

Intensitatea medie a curentului absorbit in oricare din cele patru domenii de frecventa nu depaseste 2 mA, asta insemnind ca fluxul energetic al radiatiei electromagnetice emise nu este mai mare de 30 mW.

Dispozitive asemanatoare sunt fabricate in Germania, Anglia, Statele Unite, Japonia, China, India, etc. Toate au in comun generarea unor pulsuri electromagnetice de foarte joasa  frecventa, similare undelor cerebrale.

Amplitudinea undelor electromagnetice  este comparabila ca ordin de marime cu cea emisa de creier, mult mai mica decit cimpul magnetic terestru. Am facut aceasta precizare  pentru a elimina suspiciunile care pot apare relativ la efectele poluante ale folosirii acestor aparate .        

 

Acesta este un capăt al ghemului; pe cine interesează – continuăm DIRECT dialogul şi POVESTEA, cu precizarea că informaţia (medicală, tehnică, holistică) este liberă de rezervaţia dreptului de autor şi se găseşte public pe web.

Numai BINE !