marți, 27 decembrie 2011

FOCURI CU FUMURI sau FUMURILE UNOR FOCURI ?


Trăim diferite FOCURI şi pe net găsim diverse FUMURI anticipative …
Se inversează deci zicala că NU EXISTĂ FOC FĂRĂ FUM !
Acum apar întâi FUMURILE şi apoi recunoaştem/ne ardem cu FOCURILE …

FUMUL că există totuşi UN PLAN
Planul se referă la extinderea dominaţiei financiare şi subordonarea statelor naţionale. Practic, lumea financiară e în război cu lumea politică. Într-o anumită zonă, ele se suprapun, în altele, nu. Modul de aplicare a planului este foarte simplu: se fabrică o anumită problemă, arăţi tuturor că există o problemă, se creează factorii de impact, momentul critic, în care totul pare că se prăbuşeşte, după care salvator, cei care au creat problema vin şi cu soluţia. De fapt, totul este o iluzie, nu a existat nici problema, la fel cum nu există nici soluţia.
Planul a început odată cu formarea FED, a băncii centrale americane şi subordonarea guvernului federal, etapă întinsă pe o perioadă de 50-60 de ani. A continuat cu extinderea sa peste oceane, creşterea noii Japonii si a noii Europe, formarea Uniunii Europene şi a Băncii Centrale Europene, etapă care a durat 40-50 de ani. şi va continua cu federalizarea Europei, subordonarea guvernului federal european şi înfiinţarea Băncii Centrale a Lumii, subordonarea BRIC.






Actuala etapă este pusă în scenă de secretarul de stat al trezoreriei SUA, având întreaga susţinere a administraţiei Obama şi mandat din partea şefilor săi, consiliul de administraţie al FED, dar şi susţinerea unor guverne din cadrul Uniunii Europene. Liderii politici care ar fi putut să pună probleme au fost deja înlăturaţi, dar au rămas câţiva care nu au suficientă putere ca să mai încline balanţa.
Momentul Summitului UE, derulat în aceste zile, este istoric. El va aşterne pentru prima dată Soluţia de rezolvare a crizei. Criza a fost adusă în punctul critic gradual, pe parcursul a 4 ani. Totul a pornit de la o aşa zisă criza subprime, de fapt o problemă financiară creată artificial, prin instrumente artificiale care nu conţineau nimic, o bulă speculativă pe nişte pachete de creanţe de ipoteci, fără o valoare specifică sau reală, care erau tranzacţionate la valori uriaşe de către băncile controlate de la centru.
Criza s-a augmentat la nivelul statelor, prin crearea de alte instrumente, de asigurare împotriva riscului de faliment al statelor, iarăşi, fără o valoare reală, tot pe o bulă speculativă, tot prin băncile controlate de la centru. De fiecare dată, FED a alimentat necesarul de finanţare, aşa zisele relaxări cantitative, adică tipărire de dolari, prin care practic s-a legitimat problema de la nivelul băncilor comerciale, la nivelul băncilor centrale. În etapa în care ne aflăm, statele care au datorii publice mari sunt constrânse să cumpere împrumuturi la dobânzi uriaşe pentru a finanţa sistemul bancar, aflat în criză de lichidităţi sau să tipărească bani. Evident, singura instituţie capabilă să vină cu soluţia este cea care a generat problema.
Soluţia va veni de la centru, FED fiind dispusă să tipărească bani, împreună cu BCE, convingând guvernele statelor UE că doar aşa vor ieşi din criza datoriilor publice. Pentru asta, statele trebuie să accepte Soluţia şi să dea mandat BCE de a tipări bani împreună cu FED. Ceea ce, în schimb va însemna şi cedarea responsabilităţii fiscale către Comisia Europeană, care treptat va căpăta atribuţii de guvern federal. Guvernul federal va fi subordonat BCE, care împreună cu FED şi Banca Japoniei vor pune bazele Băncii Centrale a Lumii, continuând acelaşi joc fictiv până la finalizarea dominaţiei globale.
Pentru a ajunge la acest punct, jocul nu a fost uşor, unele guverne au fost rezistente, altele au cerut garanţii. Nu e cazul României.
Jocul Merkel-Sarkozy nu trebuie să inducă în eroare, soluţia va fi aceeaşi. Ceea ce vor şi unul şi altul este consolidarea puterii politice la nivel european. Nimeni însă nu va pune în pericol Planul.
Chestiunile care trebuie să dea de gândit:
§         de ce dacă datoria publică a SUA este aproape 100% din PIB, aprox. ca a statelor PIGS din UE, SUA nu se află în criza datoriilor? a. Pentru că FED tipăreşte bani. b. Pentru că criza datoriilor e indusă de ratingurile de ţară şi cine stabileşte ratingurile de ţară, stabileşte şi cine se află în criză sau nu;
§         de ce Marea Britanie se opune consolidării Uniunii Europene şi monedei Euro şi cât va fi tolerată această atitudine? Pentru că Marea Britanie se conservă jocului datoriilor, fiind protejata SUA şi va fi tolerată;
§         cât timp va mai fi Elveţia neutră politic? Întotdeauna, pentru că acolo este seiful liderilor FED şi vor păstra resurse de backup, în caz că jocul poate da greş;
§         ce se va întâmpla dacă Planul eşuează? Planul poate eşua dacă forţele politice din Europa se opun, în speţă Germania. Atunci, va fi război în Europa. Probabil, Germania îşi va căuta aliaţi în Europa, cel mai probabil Rusia. Restul, împreună cu SUA, vor face măcel în zonă;
§         ce se va întâmpla dacă Planul reuşeşte? Atunci, va fi război mondial, pentru continuarea Planului. FED si aliatii vs BRIC. Cel mai plauzibil, începe în Iran.

FUMUL că totuşi anul 2012 deşi nu va fi o APOCALIPSĂ este ANUL DE CUMPĂNĂ FILOZOFICĂ/SPIRITUALĂ al OMENIRII/CIVILIZAŢIEI de pe Terra

Pe scurt şi rezumativ: Timpul va ajunge la zero, clima se va schimba dramatic, iar ADN-ul uman va fi reprogramat.
Pamantul va suferi din cauza schimbarilor bruste de clima si milioane de oameni vor muri de foame si razboaie. Pe masura ce ne apropiem de anul 2012, vor avea loc mai multe schimbari la nivelul planetei, care vor provoca modificari radicale si bruste de clima si vor duce la anarhie, se arata intr-un raport al Pentagonului. Teoria este sustinuta de mayasi, care prevad ca sfarsitul timpului va avea loc pe 21 decembrie 2012. Calendarul Maya se incheie brusc la aceasta data, cu toate ca, in trecut, mayasii, care erau foarte avansati in astronomie, calculasera date cosmice pana la milioane de ani.

Schimbare radicala de clima in Europa
Previziunile sunt sumbre pentru perioada premergatoare anului 2012. Dupa 2010, Europa va suporta o schimbare radicala de clima si se estimeaza ca milioane de oameni vor muri din cauza foametei si a razboiului. Pana in 2009, se anunta furtuni violente care vor distruge bariera de coasta a Olandei, determinand pierderea unor vaste teritorii. India, Africa de Sud si Indonezia vor fi distruse de revolte si conflicte interne, iar granarele lumii vor fi golite de seceta. Un climat siberian va pune stapanire pe Marea Britanie si tarile vecine, se arata in raportul Pentagonului, care prezice faptul ca schimbarea climei va fi o amenintare chiar mai mare decat cea terorista: verile vor fi din ce in ce mai calde, provocand o si mai rapida topire a ghetarilor, cu consecinte grave asupra climei; la extrem, se poate ajunge la ierni cu temperaturi foarte scazute, similare Siberiei, in tarile limitrofe Atlanticului de Nord.

Nu va fi sfarsitul lumii !!!
La nivel planetar, avem de-a face cu o inversiune a polilor magnetici, fenomen care se petrece o data la 13.000 de ani, deci de doua ori intr-un mare ciclu cosmic de 26.000 de ani. De asemenea, asistam la o crestere a rezonantei magnetice a Pamantului, care a inceput din 1980. Prin urmare, in anul 2012, timpul va atinge valoarea zero. In prezent, ziua are de fapt doar 16 ore, in loc de 24, din cauza faptului ca rezonanta are 12 cicli pe secunda, fata de 7,83 cicli pe secunda. Tot in 2012, planul sistemului nostru solar se va alinia peste planul Galaxiei, Calea Lactee.
Potrivit mayasilor, anul 2012 nu va fi sfarsitul lumii, ci momentul cand adevarul ne va fi revelat. Toate aceste schimbari dramatice vor avea efecte serioase si asupra ADN-ului uman, care va fi suferit o reprogramare si va fi imbunatatit, avand 12 spirale in loc de doua. Oamenii vor depasi tehnologia, asa cum e cunoscuta azi si va avea loc o trecere rapida prin dimensiunea a patra si intrarea in cea de-a cincea.
Aceasta este o previziune foarte pesimista, insa efectele amintite se resimt in ziua de azi. Ramane de vazut ce se va intampla.

Noi CREDINŢE la vechi RELIGII

În credinţele străvechi găsim referire la fenomenul precesiei echinocţiilor, având o durată de 25.920 de ani. Acest mare ciclu, sau Anul Cosmic, are o poziţie centrală în tradiţiile egipteană, mayaşă, nord-americană. Era deci foarte important ca astronomii antici să cunoască exact locul lor în acest mare ciclu, pentru că existenţa lor depindea de aceasta.






Secretul crucii de la Hendaye
Marea cruce de la Hendaye din sudul Franţei este un monument ce reprezintă Sfârşitul Timpului. Conţine într-o formă codificată informaţii despre marele An Cosmic şi ciclurile de purificare şi “triere” care vin odată cu acesta.
Dar mai important decât aceasta, mesajul acestei cruci descrie procesul de purificare: emisfera nordică a planetei va trece “prin foc” datorită unui eveniment ce apare în centrul galaxiei noastre. Autorii se bazează nu pe profeţie, ci pe cercetări ştiinţifice în legătură cu anumite alinieri planetare şi galactice care au determinat perioadele de purificare din trecut. Un astfel de proces a început deja şi pentru noi.
Dovezi ştiinţifice în sprijinul unei schimbări bruşte (de ordinul a câţiva ani) a climei există, pentru că asemenea schimbări au avut loc si în trecut. Două articole recente publicate în “Fortune” şi “Common Dreams” descriu cum aceste schimbări sunt asociate cu ultima eră glaciară, care s-a petrecut acum 13.000 de ani. Şi se pare că se va petrece din nou.
Credibilitatea teoriei unei noi ere glaciare este susţinuta şi de măsurătorile navei spatiale Ulysses (lansată de Agenţia Spaţială Europeană în 1993) care arată că sistemul solar primeşte din ce în ce mai mult praf cosmic venind dinspre centrul galaxiei ceea ce duce la scăderea “luminii” pe care o primim de la Soare.
De asemenea, s-a studiat salinitatea oceanului Atlantic de nord în ultimii 40 de ani. Nivelul salinităţii apei oceanice a scăzut pe măsură ce au început să se topească din ce în ce mai mulţi gheţari, ceea ce a dus la scăderea vitezei marilor curenţi de apă oceanici din această zonă (incluzând faimosul curent cald Gulf Stream), cu efecte directe asupra climei regionale. Se aşteaptă astfel o răcire puternică a vremii în următorii ani, răcire ce va afecta coasta de nord-est a SUA, estul Canadei, Marea Britanie şi ţările vecine. Ca medie, temperaturile din Europa ar putea să scadă cu 7 – 14 grade.