sâmbătă, 31 decembrie 2011

Cris de pe Net - ANI MULTI FERICITI !

CrisNet,
As incepe cu „Nu e nou nimic sub soare” dar e cam prea cunoscut/banal/expirat; acum in graba citez: „Ieri a trecut, mâine nu există încă, ce contează este astăzi, prezentul – Marc Levy” si ce am patit eu des, desi ma amageam/minteam ca sunt profesor si dau/elaborez/proiectez lectii/sfaturi/machete: „Nimic nu-i nou sub soare şi când crezi că ai descoperit o noutate, bagi de seamă că a spus-o altul înainte – George Calinescu”.
Mentorul, la prima „lectie” m-a pus sa scriu vreo 50 de biletele cu sarcini; dupa o saptamana m-a chemat si mi-a spus: „la fel am patit si eu acum 30 de ani cand m-am intors de la doctorat din Rusia cu academicianul Negrescu … din cele 50=virtuale/ipotetice sarcini si biletele – dupa 2 saptamani cand aveam raportul la academician, 10 biletele/sarcini nu mai erau de actualitate, 10 – se rezolvasera de la sine, 10 – uitase academicianul de ele, 10 – nu erau „fezabile”= tip NLP/Obiectivele abstracte: sunt irealiste, utopice – din mesajul tau si au mai ramas de raportat/discutat 10".
Discutia s-a intrerupt, si concluziile pentru mine, spuse/transmise de profesor: „in viata, incearca sa stabilesti ce este esential/fundamental si te ocupa numai cu rezolvarea acestora !”.
Apoi am cautat in dictionar (neologisme, DEX ??? – si acum stau rau de tot cu limba romana !), notiunea de „fezabil”; apoi vine un doctorand = ministru si ne tine un spich (in loc de colocviu de admitere !) despre Oltcit si ce are de gand/planuri nationale guvernul si Tovarasu’ cu aceasta problema (prin 1972-1973 !). La 3 cuvinte zicea: „noi = guvernul/CCul/MAN ?, "ANTAMAM" … m-am documentat si cu „antama” …
In incheiere, revelionul pentru mine este un dezastru: bilantul pe trecut = total negativ, prezentul = viata/suferinta Andrei, viitorul = degeaba/inutil il consemnez/”antamez”/preconizez/prevad/planific pe „biletele fezabile” – viata le da peste cap si o clipa/un necaz/o nenorocire/un fapt oarecare SCHIMBA/MODIFICA PRIORITATILE si totul e un NIMIC !!!
Iti multumesc de mesaj si urari (chiar daca sunt la indigo/responderul e-mail al Newsletter Sensart O IDEE DE MEDITAT SI ACTIONAT si numai pentru mine); tu sa continui, in aceeasi maniera, ceea ce faci (pare/se ca o faci cu pasiune, ceea ce este lucru mare/rar si de aici si inevitabila satisfactie !?!). Pentru Bogdan, nestiind detalii, tot ce inca nu are (esential ca v-ati „gasit” si potrivit !) si la amandoi – o Carmina sanatoasa la minte/suflet-corp/trup si neafectata/neavand nevoie, in viitor, nici de NLP/reiki/yoga s.a.m.d.
Din tot si toate, ea = CARMINA este esenta !
SANATATE si ANI MULTI FERICITI si sa fi FERICITA !

Pacientul tau ……  fisa …….anul 20 si ceva …